13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2022 - 17:23, Güncelleme: 01.01.2022 - 14:19
 

13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı

13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı
Antalya’nın Aksu İlçesi’nde 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Aksu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Aksu İlçesi, Pınarlı Mahallesinde; aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmadan 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.P. isimli şahsın saklandığı yer tespit edildi.Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün yakalanan şüpheli nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Şahsın işlemlerinin devam ettiği ve sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı
Antalya’nın Aksu İlçesi’nde 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi yakalandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Aksu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Aksu İlçesi, Pınarlı Mahallesinde; aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmadan 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.P. isimli şahsın saklandığı yer tespit edildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün yakalanan şüpheli nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Şahsın işlemlerinin devam ettiği ve sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.