19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

ISPARTA 19.05.2022 - 16:17, Güncelleme: 19.05.2022 - 16:20
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Işıkkent Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Programa Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutan Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri, mülki ve adli erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Ardından kutlama programına geçildi. Program kapsamında birbirinden güzel halk oyunları, TaekWondo, dans, aikido, jimnastik, step-airobik, zumba, kick boks, harmandalı, karate, okçuluk, dağcılık iniş gösterilerinin yanı sıra müzik ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla il genelinde okullar arasında düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye girenlerin ödülleri Vali Baruş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Vali Baruş kutlama programı sonrasında sahaya inerek gösteri yapan öğrencileri tebrik edip bayramlarını kutladı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Işıkkent Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Programa Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutan Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri, mülki ve adli erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Ardından kutlama programına geçildi. Program kapsamında birbirinden güzel halk oyunları, TaekWondo, dans, aikido, jimnastik, step-airobik, zumba, kick boks, harmandalı, karate, okçuluk, dağcılık iniş gösterilerinin yanı sıra müzik ve şiir dinletileri gerçekleştirildi.

Programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla il genelinde okullar arasında düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye girenlerin ödülleri Vali Baruş ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Vali Baruş kutlama programı sonrasında sahaya inerek gösteri yapan öğrencileri tebrik edip bayramlarını kutladı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.