2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapılıyor

ISPARTA 04.07.2022 - 15:33, Güncelleme: 04.07.2022 - 15:33
 

2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapılıyor

2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapılıyor
Isparta Belediyesi, Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasında bulunan 2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapıyor. Isparta Belediyesi, Modernevler Mahallesi ve Anadolu Mahallesi’nden başlattığı 2022 yılı asfalt sezonu çalışmalarına farklı mahallelerde devam ediyor. Çalışmalarda yıpranan ve deforme olan yorgun asfalt freze makinesi ile kazınırken, altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama işlemi gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan asfalt çalışmaları Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasındaki 2 kilometrelik yolda devam ediyor. Çalışmaların ilk etabı olarak geçen cuma ve cumartesi günü yorgun asfalt kaldırılarak, yeni asfalt dökümü yapılmıştı. Bölgedeki ikinci etap asfalt çalışmaları da başladı. Mehmet Tönge Mahallesi’nde cumartesi günü meydana gelen kazada kullanılamaz hale gelen freze asfalt kazıma makinesinin yerine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla çalışmaların aksamaması için yeni bir freze makinesi kiralandı. Kiralanan makine gelir gelmez direkt olarak Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasında devam eden çalışmalara katıldı. Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasındaki çalışmaların ikinci etabında yorgun asfalt freze makinesi ile kazınırken, yerine yeni asfalt döküm işlemi gerçekleştiriliyor. Bu sayede yıpranan, deforme olan ve enerji hatlarının yer altına alınmasından dolayı çalışmalar yapılan 2 kilometrelik yol yeni asfalta kavuşuyor.  
2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapılıyor

Isparta Belediyesi, Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasında bulunan 2 kilometrelik yolda asfalt yenileme çalışması yapıyor.

Isparta Belediyesi, Modernevler Mahallesi ve Anadolu Mahallesi’nden başlattığı 2022 yılı asfalt sezonu çalışmalarına farklı mahallelerde devam ediyor. Çalışmalarda yıpranan ve deforme olan yorgun asfalt freze makinesi ile kazınırken, altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama işlemi gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan asfalt çalışmaları Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasındaki 2 kilometrelik yolda devam ediyor. Çalışmaların ilk etabı olarak geçen cuma ve cumartesi günü yorgun asfalt kaldırılarak, yeni asfalt dökümü yapılmıştı. Bölgedeki ikinci etap asfalt çalışmaları da başladı.

Mehmet Tönge Mahallesi’nde cumartesi günü meydana gelen kazada kullanılamaz hale gelen freze asfalt kazıma makinesinin yerine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla çalışmaların aksamaması için yeni bir freze makinesi kiralandı. Kiralanan makine gelir gelmez direkt olarak Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasında devam eden çalışmalara katıldı.

Dere Mahallesi ve Işıkkent Mahallesi arasındaki çalışmaların ikinci etabında yorgun asfalt freze makinesi ile kazınırken, yerine yeni asfalt döküm işlemi gerçekleştiriliyor. Bu sayede yıpranan, deforme olan ve enerji hatlarının yer altına alınmasından dolayı çalışmalar yapılan 2 kilometrelik yol yeni asfalta kavuşuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.