25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik

SİYASET 04.03.2022 - 17:24, Güncelleme: 04.03.2022 - 17:24
 

25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik

25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik
25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Isparta'da yaşanan elektrik kesintilerinden, hükümeti sorumlu tuttu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kar yağışı sonrası elektrik kesintileri yaşanan Isparta'da, partisinin il örgütü yöneticileriyle inceleme yaptı. Daha sonra il başkanlığı binasında açıklama yapan Akın, bir ay içerisinde ikinci kez yaşanan elektrik kesintisi ile vatandaşın mağdur edildiğini belirtti. Isparta dışında başka yerlerde sıkıntı olmadığını belirten Akın, şunları söyledi: "Bu yüzyılda vatandaş perişan. Bu halka, bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Köylerimizde 24 saati geçen kesintiler yine başladı. Bu çile ne kadar sürecek? Birçok mahallede halen elektrik kesintileri var, elektrik verilemiyor. Dün gece dereceler eksi 10 dereceyi gösteriyordu. Vatandaşlarımız donuyor. İktidar skandal üzerine skandal yaşanıp ardından 'Hakkınızı helal edin' deyip çekilmeye çalışıyor. Bu beceriksizliğin bedeli, 'Hakkınızı helal edin' demekle olmaz. Bir ay önceki mağduriyet giderilemeden yenisi geldi. 25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik."
25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik

25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Isparta'da yaşanan elektrik kesintilerinden, hükümeti sorumlu tuttu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kar yağışı sonrası elektrik kesintileri yaşanan Isparta'da, partisinin il örgütü yöneticileriyle inceleme yaptı. Daha sonra il başkanlığı binasında açıklama yapan Akın, bir ay içerisinde ikinci kez yaşanan elektrik kesintisi ile vatandaşın mağdur edildiğini belirtti. Isparta dışında başka yerlerde sıkıntı olmadığını belirten Akın, şunları söyledi:
"Bu yüzyılda vatandaş perişan. Bu halka, bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Köylerimizde 24 saati geçen kesintiler yine başladı. Bu çile ne kadar sürecek? Birçok mahallede halen elektrik kesintileri var, elektrik verilemiyor. Dün gece dereceler eksi 10 dereceyi gösteriyordu. Vatandaşlarımız donuyor. İktidar skandal üzerine skandal yaşanıp ardından 'Hakkınızı helal edin' deyip çekilmeye çalışıyor. Bu beceriksizliğin bedeli, 'Hakkınızı helal edin' demekle olmaz. Bir ay önceki mağduriyet giderilemeden yenisi geldi. 25 kentte kar yağdı ama Isparta dışında sıkıntı göremedik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.