28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız

ISPARTA 16.05.2023 - 13:24, Güncelleme: 16.05.2023 - 13:24
 

28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız

CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “CHP emanet oylarını geri aldı. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. 28 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.
CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, seçim sonuçlarının Isparta ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi ve seçime katılan bütün partileri kutladığını belirtti. Başkan Dilaver, ayrıca 2018 ile 2023 yıllarında gerçekleştirilen seçimlerdeki oy artışının, geçmiş yıllarda diğer partilere verilen emanet oyların geri dönmesinin neden olduğunu söyledi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, seçim sonuçları ile ilgili bir açıklama yaptı. Dilaver, CHP’nin 20 bin düzeyindeki oy artışının, 2018 yılında diğer partilere giden oyların geri dönmesi ile alakalı olduğunu belirterek, “Isparta’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Tüm partililere ve Ispartalılara çok teşekkür ediyorum. Sonucun Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ak Parti’nin 2018 yılı seçimlerine göre azalan 30 bin oyunun çok azı bize geldi. Bizim 2018 yılında emanet olarak verdiğimiz oylar geri geldi. Bu seçimlerin ardından 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 28 Mayıs’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi  
CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “CHP emanet oylarını geri aldı. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. 28 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, seçim sonuçlarının Isparta ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi ve seçime katılan bütün partileri kutladığını belirtti.

Başkan Dilaver, ayrıca 2018 ile 2023 yıllarında gerçekleştirilen seçimlerdeki oy artışının, geçmiş yıllarda diğer partilere verilen emanet oyların geri dönmesinin neden olduğunu söyledi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP Isparta İl Başkanı Tansel Dilaver, seçim sonuçları ile ilgili bir açıklama yaptı. Dilaver, CHP’nin 20 bin düzeyindeki oy artışının, 2018 yılında diğer partilere giden oyların geri dönmesi ile alakalı olduğunu belirterek, “Isparta’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Tüm partililere ve Ispartalılara çok teşekkür ediyorum. Sonucun Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ak Parti’nin 2018 yılı seçimlerine göre azalan 30 bin oyunun çok azı bize geldi. Bizim 2018 yılında emanet olarak verdiğimiz oylar geri geldi. Bu seçimlerin ardından 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 28 Mayıs’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.