3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık maçı

YAŞAM 03.12.2021 - 12:38, Güncelleme: 03.12.2021 - 12:39
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık maçı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık maçı
Engelli bireyler için farkındalık oluşturma adına ilimizin tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farklı branşlardaki sporcularla biraraya geldi. Sporcular ve veliler tekerlekli sandalyeye oturarak basketbol maçı yaptı. 6 Mart Spor Salonunda gercekleştirilen farkındalık maçını izleyen İl Müdürü Murat Gevrek, engelli bireylerimizin hayatın her alanında olması gerektiğini dile getirerek, spor faaliyetlerinde tüm engelli bireylerin yanında olduklarını söyledi. İl Müdürümüz Murat Gevrek bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık maçı

Engelli bireyler için farkındalık oluşturma adına ilimizin tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farklı branşlardaki sporcularla biraraya geldi. Sporcular ve veliler tekerlekli sandalyeye oturarak basketbol maçı yaptı.

6 Mart Spor Salonunda gercekleştirilen farkındalık maçını izleyen İl Müdürü Murat Gevrek, engelli bireylerimizin hayatın her alanında olması gerektiğini dile getirerek, spor faaliyetlerinde tüm engelli bireylerin yanında olduklarını söyledi. İl Müdürümüz Murat Gevrek bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.