3 bölgeye içme suyu sağlayan boru hattında yenileme çalışması yapıldı

ISPARTA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2023 - 15:30, Güncelleme: 02.09.2023 - 15:28
 

3 bölgeye içme suyu sağlayan boru hattında yenileme çalışması yapıldı

3 bölgeye içme suyu sağlayan boru hattında yenileme çalışması yapıldı
Isparta Belediyesi tarafından Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ve hatalı olması dolayısıyla arızalara neden olan ana su borusu hattı yenilendi.Otogar bölgesindeki üst geçidin bulunduğu 110 Caddede Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ana su borusu hattında patlamalar meydana geliyordu. Yapılan incelemede yıllar önce döşenen 300’lük boru hattının hatalı olduğu ve borudaki patlamaların bu nedenle yaşandığı belirlendi. Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda bu bölgedeki içme suyu boru hattı yenilendi. Ekipler, 300 metre uzunluğundaki hatalı içme suyu boru hattını 300’lük boru hattıyla yeniledi.Çalışmalar boyunca Anadolu, Modern Evler ve Gül Küçük Sanayi Sitesi bölgelerinde su kesintisi uygulandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgelere yeniden içme suyu verildi.
3 bölgeye içme suyu sağlayan boru hattında yenileme çalışması yapıldı
Isparta Belediyesi tarafından Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ve hatalı olması dolayısıyla arızalara neden olan ana su borusu hattı yenilendi.

Otogar bölgesindeki üst geçidin bulunduğu 110 Caddede Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ana su borusu hattında patlamalar meydana geliyordu. Yapılan incelemede yıllar önce döşenen 300’lük boru hattının hatalı olduğu ve borudaki patlamaların bu nedenle yaşandığı belirlendi. Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda bu bölgedeki içme suyu boru hattı yenilendi. Ekipler, 300 metre uzunluğundaki hatalı içme suyu boru hattını 300’lük boru hattıyla yeniledi.
Çalışmalar boyunca Anadolu, Modern Evler ve Gül Küçük Sanayi Sitesi bölgelerinde su kesintisi uygulandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgelere yeniden içme suyu verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.