40 bin yeni sağlık personeli alınacak

08.11.2021 - 21:12, Güncelleme: 08.11.2021 - 21:12
 

40 bin yeni sağlık personeli alınacak

40 bin yeni sağlık personeli alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: (Elektrik faturalarında yeni dönem) “Önümüzdeki dönemde Elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini kaldırma kararı aldık.” “Sağlık ordusuna 40 bin yeni sağlıkçı alacağız” ''Halbuki bu tezkereye karşı çıkmak, TSK'nın kahramanca mücadele etmesi sayesinde bitme noktasına gelen terör örgütlerine can simidi atmak demektir. Daha önemlisi bu tezkereye karşı çıkmak bölücü terör örgütünün siyasi uzantısının emrine girmek demektir.'' (Yüz yüze eğitim açıklaması) ''Okullar kesinlikle kapanmayacak''
40 bin yeni sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

(Elektrik faturalarında yeni dönem) “Önümüzdeki dönemde Elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini kaldırma kararı aldık.”

“Sağlık ordusuna 40 bin yeni sağlıkçı alacağız”

''Halbuki bu tezkereye karşı çıkmak, TSK'nın kahramanca mücadele etmesi sayesinde bitme noktasına gelen terör örgütlerine can simidi atmak demektir. Daha önemlisi bu tezkereye karşı çıkmak bölücü terör örgütünün siyasi uzantısının emrine girmek demektir.''

(Yüz yüze eğitim açıklaması) ''Okullar kesinlikle kapanmayacak''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.