40 yıldır kullanılmayan ev yangında zarar gördü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 11:00, Güncelleme: 01.11.2023 - 10:49
 

40 yıldır kullanılmayan ev yangında zarar gördü

40 yıldır kullanılmayan ev yangında zarar gördü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 40 yılı aşkın süredir kullanılmadığı belirlenen metruk binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Kadılar Mahallesi’nde otluk alandan başlayan yangının ikamete sıçradığı ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Karakoluna bağlı ekipleri alarma geçirdi. Yangın, kısa sürede Özcan Ay’a ait olduğu ve 40 yılı aşkın bir süredir kullanılmadığı belirlenen metruk eve sıçradı. Ekipler yangını kısa sürede söndürdü.
40 yıldır kullanılmayan ev yangında zarar gördü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 40 yılı aşkın süredir kullanılmadığı belirlenen metruk binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kadılar Mahallesi’nde otluk alandan başlayan yangının ikamete sıçradığı ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Karakoluna bağlı ekipleri alarma geçirdi. Yangın, kısa sürede Özcan Ay’a ait olduğu ve 40 yılı aşkın bir süredir kullanılmadığı belirlenen metruk eve sıçradı. Ekipler yangını kısa sürede söndürdü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.