6 çocuk babası adam 72 saattir kayıp

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 21:27, Güncelleme: 17.06.2022 - 15:05
 

6 çocuk babası adam 72 saattir kayıp

6 çocuk babası adam 72 saattir kayıp
Antalya’nın Serik ilçesinde 3 gündür kayıp olan 6 çocuk babası şahıs, polis tarafından aranıyor.Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle’de hurda eşya toplayarak geçimini sağlayan 38 yaşındaki Seven Loklok, salı günü “Antalya’ya gidiyorum” diyerek evden çıktı. Bir daha geri dönmeyen şahsın ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, haber alınamayan Loklok için arama çalışması başlattı.
6 çocuk babası adam 72 saattir kayıp
Antalya’nın Serik ilçesinde 3 gündür kayıp olan 6 çocuk babası şahıs, polis tarafından aranıyor.
Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle’de hurda eşya toplayarak geçimini sağlayan 38 yaşındaki Seven Loklok, salı günü “Antalya’ya gidiyorum” diyerek evden çıktı. Bir daha geri dönmeyen şahsın ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, haber alınamayan Loklok için arama çalışması başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.