Adnan Yılmaztürk Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

SİYASET 19.01.2023 - 14:34, Güncelleme: 19.01.2023 - 14:34
 

Adnan Yılmaztürk Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Adnan Yılmaztürk Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
Isparta’da Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve emekliye ayrılan Orman Mühendisi Adnan Yılmaztürk, genel seçimlerde İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Isparta’nın başarılı bürokratlarından olan Adnan Yılmaztürk, 2022 yılında emekli oldu. İYİ Parti’de siyasete başladı.   Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Uzmanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Danışmanı, Orman ve Su işleri Bakanlığı VI. Bölge Müdürü, Orman Bölge Müdür Yardımcılığı, Orman İşletme Şefi, Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve Orman İşletme Müdürü görevlerinde bulundu. ADNAN YILMAZTÜRK KİMDİR? Ispartalı olan Adnan Yılmaztürk, 1986 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.  
Adnan Yılmaztürk Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Isparta’da Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve emekliye ayrılan Orman Mühendisi Adnan Yılmaztürk, genel seçimlerde İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Isparta’nın başarılı bürokratlarından olan Adnan Yılmaztürk, 2022 yılında emekli oldu. İYİ Parti’de siyasete başladı.  

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Uzmanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Danışmanı, Orman ve Su işleri Bakanlığı VI. Bölge Müdürü, Orman Bölge Müdür Yardımcılığı, Orman İşletme Şefi, Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve Orman İşletme Müdürü görevlerinde bulundu.

ADNAN YILMAZTÜRK KİMDİR?

Ispartalı olan Adnan Yılmaztürk, 1986 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.