AFAD'dan Isparta'ya sarı kod uyarısı

ISPARTA 25.11.2023 - 15:23, Güncelleme: 25.11.2023 - 15:23
 

AFAD'dan Isparta'ya sarı kod uyarısı

Isparta’da hafta sonu fırtına ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Meteoroloji ve AFAD uyarılarda bulundu.
Isparta’da beklenen fırtına ve yağışla ilgili uyarılar peşi sıra geldi.  AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını paylaşarak uyarıda bulundu. Meteoroloji açıklamasında özellikle fırtınaya değindi.  Açıklamada;  "Yapılan son değerlendirmeye göre rüzgarın cumartesi sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli yağış ve yer yer şiddetli fırtına ve Pazar günü etkisini artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmasını önemle hatırlatıyoruz.’’ Denildi.
Isparta’da hafta sonu fırtına ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Meteoroloji ve AFAD uyarılarda bulundu.

Isparta’da beklenen fırtına ve yağışla ilgili uyarılar peşi sıra geldi.  AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını paylaşarak uyarıda bulundu.

Meteoroloji açıklamasında özellikle fırtınaya değindi.  Açıklamada;  "Yapılan son değerlendirmeye göre rüzgarın cumartesi sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli yağış ve yer yer şiddetli fırtına ve Pazar günü etkisini artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmasını önemle hatırlatıyoruz.’’ Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.