Ahmet Baran Dinlenme Tesisi lezzet düşkünlerini bekliyor

ISPARTA 18.05.2022 - 12:46, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:46
 

Ahmet Baran Dinlenme Tesisi lezzet düşkünlerini bekliyor

Ahmet Baran Dinlenme Tesisi lezzet düşkünlerini bekliyor
Isparta’da açıldığı 2004 yılından bu yana damak lezzetiyle ününe ün katan Baran Lokantası, hizmet ağını genişletti; Keçiborlu yolu üzerinde Ahmet Baran Dinlenme Tesisini hizmete açtı. Gül ve lavanta turizminin yoğun yaşandığı bölgede tesisle birlikte büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Yaklaşık 18 yıldır Isparta Sanayi Sitesinde hizmet veren Baran Lokantası, lezzet düşkünlerinin gözde mekanları arasında yer almaya devam ediyor. Baran Lokantası Sahibi Ahmet Baran, ‘En büyük hayalim’ dediği dinlenme tesisini açarak hizmet ağını genişletti. Keçiborlu yolu üzerinde müşterilerinin ilgisini çekmeyi başaran Ahmet Baran Dinlenme Tesisi, gül ve lavanta turizmine lezzet katkısı sunmayı amaçlıyor. 25 yıldır yemek sektörünün içerisinde bulunduğunu söyleyen Ahmet Baran, “Okul tatillerinde babamın lokantasına giderek bu serüveni başlattım. 25 yıldır bu sektörün içindeyim. Ahmet Baran’ın hikayesi tam olarak 2004 yılında Baran Lokantasını hizmete açarak başladı. Lokantayı açtıktan sonra bir hayalimiz oluştu. O da Baran Dinlenme Tesisini açmaktı. ‘Sanayide bu olmaz’ dediler. Ben içimdeki hayali gerçekleştirmek istedim her zaman. 2004 yılından bu yana hayalini kurduğum tesisi, Ahmet Baran Dinlenme Tesisi olarak hayata geçirdik.” dedi. Tesisin, şehir merkezinden yaklaşık 20 dakikalık mesafede olduğunu kaydeden Baran, “Şehir merkezinden bu güzel lezzet için geliniyor. Çorba, sulu yemek ve ızgara çeşitlerimiz var. Sabah kahvaltı ile başlıyoruz, akşam tatlıyla sonlandırıyoruz. Saat gözetmeksiniz insanları ailesiyle birlikte kahvaltıdan çorbaya, ızgaradan yaprak ciğere Ahmet Baran Dinlenme Tesisine bekliyoruz” dedi. GÜL VE LAVANTA TURİZMİNE KATKI Gül ve lavanta turizminin yoğun yaşandığı bölgede sezonun da başlamasıyla birlikte yurtdışı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin damak tadına hitap eden yemekleri onlarla buluşturmayı amaçlayan Ahmet Baran Dinlenme Tesisi, önemli bir eksikliği giderdi. Hem kapalı hem de açık alanıyla hizmet veren tesiste, su havuzunun kenarında aile bahçesi havasında yemek yiyebiliyorsunuz. Vatandaşları, aileleriyle birlikte nezih ve kaliteli bir mekana davet eden Baran, huzurlu bir ortamda et ve balık yemelerine de imkan sağlayacak olan restoranda değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyacaklarını kaydetti.
Ahmet Baran Dinlenme Tesisi lezzet düşkünlerini bekliyor

Isparta’da açıldığı 2004 yılından bu yana damak lezzetiyle ününe ün katan Baran Lokantası, hizmet ağını genişletti; Keçiborlu yolu üzerinde Ahmet Baran Dinlenme Tesisini hizmete açtı. Gül ve lavanta turizminin yoğun yaşandığı bölgede tesisle birlikte büyük bir eksiklik giderilmiş oldu.

Yaklaşık 18 yıldır Isparta Sanayi Sitesinde hizmet veren Baran Lokantası, lezzet düşkünlerinin gözde mekanları arasında yer almaya devam ediyor. Baran Lokantası Sahibi Ahmet Baran, ‘En büyük hayalim’ dediği dinlenme tesisini açarak hizmet ağını genişletti. Keçiborlu yolu üzerinde müşterilerinin ilgisini çekmeyi başaran Ahmet Baran Dinlenme Tesisi, gül ve lavanta turizmine lezzet katkısı sunmayı amaçlıyor.

25 yıldır yemek sektörünün içerisinde bulunduğunu söyleyen Ahmet Baran, “Okul tatillerinde babamın lokantasına giderek bu serüveni başlattım. 25 yıldır bu sektörün içindeyim. Ahmet Baran’ın hikayesi tam olarak 2004 yılında Baran Lokantasını hizmete açarak başladı. Lokantayı açtıktan sonra bir hayalimiz oluştu. O da Baran Dinlenme Tesisini açmaktı. ‘Sanayide bu olmaz’ dediler. Ben içimdeki hayali gerçekleştirmek istedim her zaman. 2004 yılından bu yana hayalini kurduğum tesisi, Ahmet Baran Dinlenme Tesisi olarak hayata geçirdik.” dedi.

Tesisin, şehir merkezinden yaklaşık 20 dakikalık mesafede olduğunu kaydeden Baran, “Şehir merkezinden bu güzel lezzet için geliniyor. Çorba, sulu yemek ve ızgara çeşitlerimiz var. Sabah kahvaltı ile başlıyoruz, akşam tatlıyla sonlandırıyoruz. Saat gözetmeksiniz insanları ailesiyle birlikte kahvaltıdan çorbaya, ızgaradan yaprak ciğere Ahmet Baran Dinlenme Tesisine bekliyoruz” dedi.

GÜL VE LAVANTA TURİZMİNE KATKI

Gül ve lavanta turizminin yoğun yaşandığı bölgede sezonun da başlamasıyla birlikte yurtdışı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin damak tadına hitap eden yemekleri onlarla buluşturmayı amaçlayan Ahmet Baran Dinlenme Tesisi, önemli bir eksikliği giderdi.

Hem kapalı hem de açık alanıyla hizmet veren tesiste, su havuzunun kenarında aile bahçesi havasında yemek yiyebiliyorsunuz. Vatandaşları, aileleriyle birlikte nezih ve kaliteli bir mekana davet eden Baran, huzurlu bir ortamda et ve balık yemelerine de imkan sağlayacak olan restoranda değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.