AK Parti Antalya’da 8 ilçe başkanı değişti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 12.09.2023 - 13:18
 

AK Parti Antalya’da 8 ilçe başkanı değişti

AK Parti Antalya’da 8 ilçe başkanı değişti
AK Parti Antalya’da atama değişiklikleri yaşanıyor. Yeni atamam kararıyla 8 ilçe başkanının ataması gerçekleştirilirken, 2 ilçede mevcut başkanlarla devam kararı alındı, 2 ilçede ise değerlendirmeler devam ediyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibi ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in oluruyla Alanya’da Mehmet Şerani Tavlı, Demre’de Abdullah Durdemir, Döşemealtı Ramazan Kaya, Elmalı Yunus Emre Coşkun, Gazipaşa’da Ramis Yiğit, İbradı’da Fahri Özaltın, Kepez Mehmet Çivik ve Korkuteli’de Osman Nuri Kök ilçe başkanı olarak atandı. Konyaaltı ve Muratpaşa’da ise yönetim değişikliği yapılırken, mevcut başkanlarla devam kararı alındı. Finike ve Aksu ilçesinde ise değerlendirmelerin devam ettiği belirtildi.AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yeni atamaların Türkiye, Antalya ve teşkilat için hayırlı olması temennisinde bulunup, yeni başkan ile yönetimlere başarılar diledi.
AK Parti Antalya’da 8 ilçe başkanı değişti
AK Parti Antalya’da atama değişiklikleri yaşanıyor. Yeni atamam kararıyla 8 ilçe başkanının ataması gerçekleştirilirken, 2 ilçede mevcut başkanlarla devam kararı alındı, 2 ilçede ise değerlendirmeler devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibi ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in oluruyla Alanya’da Mehmet Şerani Tavlı, Demre’de Abdullah Durdemir, Döşemealtı Ramazan Kaya, Elmalı Yunus Emre Coşkun, Gazipaşa’da Ramis Yiğit, İbradı’da Fahri Özaltın, Kepez Mehmet Çivik ve Korkuteli’de Osman Nuri Kök ilçe başkanı olarak atandı. Konyaaltı ve Muratpaşa’da ise yönetim değişikliği yapılırken, mevcut başkanlarla devam kararı alındı. Finike ve Aksu ilçesinde ise değerlendirmelerin devam ettiği belirtildi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yeni atamaların Türkiye, Antalya ve teşkilat için hayırlı olması temennisinde bulunup, yeni başkan ile yönetimlere başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.