Ak Parti Isparta Milletvekili Gökgöz: ITKM bizim dönemimizde bitirilecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 19:12, Güncelleme: 25.02.2020 - 19:12
 

Ak Parti Isparta Milletvekili Gökgöz: ITKM bizim dönemimizde bitirilecek

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, kısa bir süre önce başlayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnşaatı AK Parti Belediyeciliği döneminde bitirileceğini söyleyen Milletvekili Gökgöz, yeni otogar başta olmak üzere yarım kalan tüm projelerinde tamamlanacağına dikkat çekti.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in TMSF Heyeti ile yürüttüğü görüşmeler sonucu belediye meclisinde kabul edilen protokolün ardından ITKM inşaatı yeniden başladı. Önümüzdeki günlerde işçi sayısının artması ile birlikte inşaatın yapımının da hızlanması bekleniyor. 2020 yılının yaz aylarında ITKM’nin bir kısmının açılacağını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “1 yıl içerisinde de tamamı bitirilecek” diye konuştu.   “Geçen yıl bu zamanlarda seçim satti mahallindeyken Isparta halkına söz verdik, bu işi çözersek biz AK Parti Belediyeciliğiyle  çözeceğimize dair milletimize söz verdik. Biz bu süreç içerisinde haziran sonu itibariyle 3 milletvekili arkadaşımızla beraber biz belediye başkanımızla TMSF yetkililerini ziyaret ettik, orada bir anlaşma yapıldı ondan sonra süreç ilerlemeye başladı belediye meclisinde de bu geçirildi dolayısıyla burasının yapımı işi TMSF’ye verildi ve en yakın zamanda tamamlama adına bir imza töreni yapıldı 2020 yılının yaz aylarında bir kısmını açacaklar geri kalanını da bir yıl içerisinde inşaatın tamamının bitirileceğine dair sözleşme var onun için söz verdiğimiz gibi bir yıl içerisinde bitirilecek biz bunun sözünü verdik halkımıza”     İnşaatın başladığını ve yüzde 15’lik bir kısmın daha yapılacağını kaydeden Milletvekili Gökgöz, “Amacımız biran önce bitirip, Isparta halkının hizmetine açmaktır” dedi.   “İnşaat başladı içeride ve neredeyse yüzde 15 civarında inşaat var yapılması gereken dolayısıyla şuanda içeride kırık olan seramiklerin tamamı temizleniyor onlar atılacak hava şarlarına göre çalışma ritmi artacak çalışan insan sayısı artacak ve biran önce tamamlanıp Isparta halkının kullanımına açılacak.”     Milletvekili Gökgöz: Yarım kalan tüm projeler tamamlanacaktır   Yarım kalan yeni otogar, güreş alanı ve müze inşaatlarının da tamamlanacağına dikkat çeken AK Parti Milletvekili Gökgöz, “hiç kimsenin endişesi olmasın, yarım kalan tüm projeler tamamlanacaktır” ifadelerini kullandı. “Halkımıza yarım kalan bütün yerlerin sözünü verdik, otogar inşaatı bitirilecek dolayısıyla güreş alanının olduğu yerde Isparta halkının kullanımına tamamen açılacak biz orayı Anadolu mahallesindeki spor kompleksi gibi planladık, dolayısıyla oraya da bir kompleksi kazandıracağız. Orası sadece güreş alanı olarak yılda bir gün değil sürekli 7/24 kullanılabilecek bir tesis haline getirmenin planlarını yaptık    inşallah onlarında takibini yapıyoruz bunu gençlik spor bakanlığımızla beraber planlamasını yaptık başkanımızla planlamasını yapıldı ve kazandıracağız inşallah program dahilinde her şey adım adım gerçekleştirmenin hedefleri içerisindeyiz. Nisan ayından itibaren millet parkına da başlanacak kara yolları kavşağının oradan taki karaağaç mahallesi sosyal tesislerine kadar olan bölüm FETÖ’den alınan yerde dahil olmak üzere orası da millet bahçesinin içerisine alındı çevre şehircilik bakanlığımızda bunun ihalesini yapacak inşallah burası da Isparta’mıza millet bahçesi olarak kazandırmayı düşündük. “
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, kısa bir süre önce başlayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnşaatı AK Parti Belediyeciliği döneminde bitirileceğini söyleyen Milletvekili Gökgöz, yeni otogar başta olmak üzere yarım kalan tüm projelerinde tamamlanacağına dikkat çekti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in TMSF Heyeti ile yürüttüğü görüşmeler sonucu belediye meclisinde kabul edilen protokolün ardından ITKM inşaatı yeniden başladı.

Önümüzdeki günlerde işçi sayısının artması ile birlikte inşaatın yapımının da hızlanması bekleniyor. 2020 yılının yaz aylarında ITKM’nin bir kısmının açılacağını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “1 yıl içerisinde de tamamı bitirilecek” diye konuştu.

 

“Geçen yıl bu zamanlarda seçim satti mahallindeyken Isparta halkına söz verdik, bu işi çözersek biz AK Parti Belediyeciliğiyle  çözeceğimize dair milletimize söz verdik. Biz bu süreç içerisinde haziran sonu itibariyle 3 milletvekili arkadaşımızla beraber biz belediye başkanımızla TMSF yetkililerini ziyaret ettik, orada bir anlaşma yapıldı ondan sonra süreç ilerlemeye başladı belediye meclisinde de bu geçirildi dolayısıyla burasının yapımı işi TMSF’ye verildi ve en yakın zamanda tamamlama adına bir imza töreni yapıldı 2020 yılının yaz aylarında bir kısmını açacaklar geri kalanını da bir yıl içerisinde inşaatın tamamının bitirileceğine dair sözleşme var onun için söz verdiğimiz gibi bir yıl içerisinde bitirilecek biz bunun sözünü verdik halkımıza”  

 

İnşaatın başladığını ve yüzde 15’lik bir kısmın daha yapılacağını kaydeden Milletvekili Gökgöz, “Amacımız biran önce bitirip, Isparta halkının hizmetine açmaktır” dedi.

 

“İnşaat başladı içeride ve neredeyse yüzde 15 civarında inşaat var yapılması gereken dolayısıyla şuanda içeride kırık olan seramiklerin tamamı temizleniyor onlar atılacak hava şarlarına göre çalışma ritmi artacak çalışan insan sayısı artacak ve biran önce tamamlanıp Isparta halkının kullanımına açılacak.”  

 

Milletvekili Gökgöz: Yarım kalan tüm projeler tamamlanacaktır

 

Yarım kalan yeni otogar, güreş alanı ve müze inşaatlarının da tamamlanacağına dikkat çeken AK Parti Milletvekili Gökgöz, “hiç kimsenin endişesi olmasın, yarım kalan tüm projeler tamamlanacaktır” ifadelerini kullandı.

“Halkımıza yarım kalan bütün yerlerin sözünü verdik, otogar inşaatı bitirilecek dolayısıyla güreş alanının olduğu yerde Isparta halkının kullanımına tamamen açılacak biz orayı Anadolu mahallesindeki spor kompleksi gibi planladık, dolayısıyla oraya da bir kompleksi kazandıracağız. Orası sadece güreş alanı olarak yılda bir gün değil sürekli 7/24 kullanılabilecek bir tesis haline getirmenin planlarını yaptık    inşallah onlarında takibini yapıyoruz bunu gençlik spor bakanlığımızla beraber planlamasını yaptık başkanımızla planlamasını yapıldı ve kazandıracağız inşallah program dahilinde her şey adım adım gerçekleştirmenin hedefleri içerisindeyiz. Nisan ayından itibaren millet parkına da başlanacak kara yolları kavşağının oradan taki karaağaç mahallesi sosyal tesislerine kadar olan bölüm FETÖ’den alınan yerde dahil olmak üzere orası da millet bahçesinin içerisine alındı çevre şehircilik bakanlığımızda bunun ihalesini yapacak inşallah burası da Isparta’mıza millet bahçesi olarak kazandırmayı düşündük. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.