AK Parti Şarkikaraağaç’ta sildi süpürdü

ISPARTA 01.04.2024 - 14:22, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:22
 

AK Parti Şarkikaraağaç’ta sildi süpürdü

Muhalefete hiçbir şey bırakmayan AK Parti Şarkikaraağaç’ın yanısıra Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini de alarak tarihi bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyor.
 31 Mart yerel seçimlerinde AK partinin büyük bir başarıya imza attığı Isparta merkezinin yanı sıra ilçelerde de benzer sonuçlar yaşandı. Isparta’nın en büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç ilçemizde AK Parti hem ilçe belediye başkanlığını kazandı hem de Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini kazandı. Yıllardır Şarkikaraağaç merkezde kazanan aday çok az farklarla seçimi alırken bu seçimde AK Parti adayı Ali GÖÇER bu kez en yakın rakibine 500 e yakın fark attı. Başkan Adayı Ali Göçer böylece büyük bir oy farkıyla seçimi kazanarak Şarkikaraağaç’ta tarihe geçti. AK Parti Şarkikaraağaç’ta üç belediye başkanlığının yanı sıra 2 İl Genel Meclis üyeliğinin ikisini de kazanarak başarısını zirveye taşıdı. AK Parti’nin Şarkikaraağaç’ta elde ettiği bu başarıda Milletvekili Osman Zabun’un teşkilatla uyumlu çalışması ve yörenin sorunlarına sahip çıkarak çözümü konusunda gerekenleri yapması ve sürekli halkla iç içe oluşunun etkili olduğu değerlendirildi.  
Muhalefete hiçbir şey bırakmayan AK Parti Şarkikaraağaç’ın yanısıra Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini de alarak tarihi bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyor.

 31 Mart yerel seçimlerinde AK partinin büyük bir başarıya imza attığı Isparta merkezinin yanı sıra ilçelerde de benzer sonuçlar yaşandı.

Isparta’nın en büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç ilçemizde AK Parti hem ilçe belediye başkanlığını kazandı hem de Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini kazandı.

Yıllardır Şarkikaraağaç merkezde kazanan aday çok az farklarla seçimi alırken bu seçimde AK Parti adayı Ali GÖÇER bu kez en yakın rakibine 500 e yakın fark attı. Başkan Adayı Ali Göçer böylece büyük bir oy farkıyla seçimi kazanarak Şarkikaraağaç’ta tarihe geçti.

AK Parti Şarkikaraağaç’ta üç belediye başkanlığının yanı sıra 2 İl Genel Meclis üyeliğinin ikisini de kazanarak başarısını zirveye taşıdı. AK Parti’nin Şarkikaraağaç’ta elde ettiği bu başarıda Milletvekili Osman Zabun’un teşkilatla uyumlu çalışması ve yörenin sorunlarına sahip çıkarak çözümü konusunda gerekenleri yapması ve sürekli halkla iç içe oluşunun etkili olduğu değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.