AK Partili kadınlardan Osman Zabun’a sevgi seli

ISPARTA 27.04.2023 - 15:47, Güncelleme: 27.04.2023 - 15:47
 

AK Partili kadınlardan Osman Zabun’a sevgi seli

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Moda Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına yüzlerce kadın katıldı.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin iddialı partilerinden olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun Partinin Kadın Kolları tarafından Moda Park Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bayanlarla buluştu. Yaklaşık 500 bayanın katıldığı ve Modapark Düğün Salonunun tamamen dolduğu kahvaltı etkinliğinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı kadınlara teşekkür eden Zabun, şunları dile getirdi: “Kadın Kolları ile birlikte tüm mahallelerde seçmenleri ziyaret ediyorsunuz. Seçim çalışmalarında aktif olarak görev alıyorsunuz ve gece-gündüz çalışıyorsunuz. Saha çalışmalarından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada gerek geçmiş dönem de görev Kadın Kollarımızla ve gerekse mevcut Kadın Kollarımızla kahvaltı programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. “YAPARSA AK PARTİ YAPAR, GERİSİ YALAN ATAR” Biliyorsunuz bizler hep birlikte güçlüyüz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam diyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta hem Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz hem de TBMM’de AK Parti olarak çoğunluğu sağlamış olacağız. Bu konuda sizlerin bizlere verdiği güç ve destekle Isparta’dan da AK Parti olarak 4 Milletvekilliğinin tamamını kazanacağımıza olan inancımızı ifade etmek istiyorum. ‘Yaparsa AK Parti yapar, gerisi yalan atar’ diyerek Ispartalı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 14 Mayıs sonrasında Isparta’mızın tüm sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun sözünü de burada sizlerin huzurunda vermek istiyorum. Hepinize göstermiş olduğunuz destekten dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,” AK PARTİLİ KADINLAR: “HEDEF  4 VEKİL” Kahvaltı etkinliğine katılan AK Parti Kadın Kolları da 14 Mayıs seçimlerinde Isparta’nın 4 milletvekili çıkaracağına olan inançlarını dile getirerek, “Sahadaki gözlemlerimiz ve izlenimlerimiz çok olum, vatandaşlarımız her şeyin farkında. Gerek Cumhurbaşkanımıza ve gerekse AK Parti Kadrolarına güven tam, bundan hiç şüphemiz yok. Bunun sandığa da olumlu yansıyacağına inanıyoruz” dediler.   
Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Moda Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına yüzlerce kadın katıldı.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin iddialı partilerinden olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun Partinin Kadın Kolları tarafından Moda Park Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bayanlarla buluştu. Yaklaşık 500 bayanın katıldığı ve Modapark Düğün Salonunun tamamen dolduğu kahvaltı etkinliğinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı kadınlara teşekkür eden Zabun, şunları dile getirdi:

“Kadın Kolları ile birlikte tüm mahallelerde seçmenleri ziyaret ediyorsunuz. Seçim çalışmalarında aktif olarak görev alıyorsunuz ve gece-gündüz çalışıyorsunuz. Saha çalışmalarından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada gerek geçmiş dönem de görev Kadın Kollarımızla ve gerekse mevcut Kadın Kollarımızla kahvaltı programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR, GERİSİ YALAN ATAR”

Biliyorsunuz bizler hep birlikte güçlüyüz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam diyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta hem Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz hem de TBMM’de AK Parti olarak çoğunluğu sağlamış olacağız. Bu konuda sizlerin bizlere verdiği güç ve destekle Isparta’dan da AK Parti olarak 4 Milletvekilliğinin tamamını kazanacağımıza olan inancımızı ifade etmek istiyorum. ‘Yaparsa AK Parti yapar, gerisi yalan atar’ diyerek Ispartalı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 14 Mayıs sonrasında Isparta’mızın tüm sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun sözünü de burada sizlerin huzurunda vermek istiyorum. Hepinize göstermiş olduğunuz destekten dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,”

AK PARTİLİ KADINLAR: “HEDEF  4 VEKİL”

Kahvaltı etkinliğine katılan AK Parti Kadın Kolları da 14 Mayıs seçimlerinde Isparta’nın 4 milletvekili çıkaracağına olan inançlarını dile getirerek, “Sahadaki gözlemlerimiz ve izlenimlerimiz çok olum, vatandaşlarımız her şeyin farkında. Gerek Cumhurbaşkanımıza ve gerekse AK Parti Kadrolarına güven tam, bundan hiç şüphemiz yok. Bunun sandığa da olumlu yansıyacağına inanıyoruz” dediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.