Akaryakıt hırsızlığı şüphelisi Isparta'da yakalandı

ASAYİŞ 02.04.2022 - 15:15, Güncelleme: 02.04.2022 - 15:15
 

Akaryakıt hırsızlığı şüphelisi Isparta'da yakalandı

Akaryakıt hırsızlığı şüphelisi Isparta'da yakalandı
Burdur’da kamyondan akaryakıt çaldığı tespit edilen iki kişiden biri tutuklandı. Burdur’un Bucak ilçesi Çamlık köyü sınırları ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan kamyonun deposundan 200 litre akaryakıt çalındı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri JASAT ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada şüphelilerin kullandığı araç tespit edildi. Ekiplerin tespit ettiği H.H.D. ve E.D.’nin Isparta’da bulunan ikamet adreslerinde yapılan araştırmalarda, hırsızlık esnasında kullanılan malzemeler ile birlikte gözaltına alındı. Savcılıkta suçlarını itiraf eden şüphelilerden H.H.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.D. tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.
Akaryakıt hırsızlığı şüphelisi Isparta'da yakalandı

Burdur’da kamyondan akaryakıt çaldığı tespit edilen iki kişiden biri tutuklandı.

Burdur’un Bucak ilçesi Çamlık köyü sınırları ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan kamyonun deposundan 200 litre akaryakıt çalındı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri JASAT ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada şüphelilerin kullandığı araç tespit edildi. Ekiplerin tespit ettiği H.H.D. ve E.D.’nin Isparta’da bulunan ikamet adreslerinde yapılan araştırmalarda, hırsızlık esnasında kullanılan malzemeler ile birlikte gözaltına alındı. Savcılıkta suçlarını itiraf eden şüphelilerden H.H.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.D. tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.