AKBB’den, Isparta Belediyesine Kirazlıdere Ödülü

ISPARTA 21.04.2022 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2022 - 15:01
 

AKBB’den, Isparta Belediyesine Kirazlıdere Ödülü

AKBB’den, Isparta Belediyesine Kirazlıdere Ödülü
Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasında Isparta Belediyesi ‘Kirazlıdere Projesi’ ile ödüle layık görüldü. Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin verimli, kaliteli, hızlı üretilmesi, halkın bu hizmetlere kolay biçimde ulaşması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi kapsamında belediyeler tarafından gerçekleştirilen özgün projelerin desteklenmesi, tanıtılması, başarılı belediye başkanlarının teşvik edilmesi amacıyla Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasının bu yıl 7.’si gerçekleştirildi. İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları, Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları, Üst Yapı Çalışmaları, Peyzaj Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri, Sosyal ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları kategorilerinde 54 projenin yer aldığı yarışmada Isparta Belediyesi de ‘Şehrin Seyir Terası Kirazlıdere’nin yeninden planlanması, projelendirilmesi, yapımı’ ile Peyzaj Planlama Tasarım ve Uygulama Projeleri dalında üçüncülük ödülü kazandı. Projede dereceye girenlerin ödülleri Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Isparta Belediyesinin ödülünü de Isparta Belediyesini temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, AKBB Başkanı Tütüncü’nün elinden aldı. Törene Isparta Belediyesi Meclisi Üyeleri Hakkı Kaya ve Erdal Çelik’te katıldı.
AKBB’den, Isparta Belediyesine Kirazlıdere Ödülü

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasında Isparta Belediyesi ‘Kirazlıdere Projesi’ ile ödüle layık görüldü.

Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin verimli, kaliteli, hızlı üretilmesi, halkın bu hizmetlere kolay biçimde ulaşması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi kapsamında belediyeler tarafından gerçekleştirilen özgün projelerin desteklenmesi, tanıtılması, başarılı belediye başkanlarının teşvik edilmesi amacıyla Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasının bu yıl 7.’si gerçekleştirildi.

İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları, Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları, Üst Yapı Çalışmaları, Peyzaj Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri, Sosyal ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları kategorilerinde 54 projenin yer aldığı yarışmada Isparta Belediyesi de ‘Şehrin Seyir Terası Kirazlıdere’nin yeninden planlanması, projelendirilmesi, yapımı’ ile Peyzaj Planlama Tasarım ve Uygulama Projeleri dalında üçüncülük ödülü kazandı.

Projede dereceye girenlerin ödülleri Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezinde düzenlenen törenle verildi. Isparta Belediyesinin ödülünü de Isparta Belediyesini temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, AKBB Başkanı Tütüncü’nün elinden aldı. Törene Isparta Belediyesi Meclisi Üyeleri Hakkı Kaya ve Erdal Çelik’te katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.