Aksu Merkez Cami’nin iç düzenlemesine Kırbıyık’tan destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:05
 

Aksu Merkez Cami’nin iç düzenlemesine Kırbıyık’tan destek

Aksu Merkez Cami’nin iç düzenlemesine Kırbıyık’tan destek
Hükümet Konağı ve Millet Bahçesi projesi çerçevesinde yapımına devam edilen Aksu Merkez Cami’nin içinin tefrişatı hayırsever iş adamı Şahin Harun Kırbıyık tarafından yaptırılacak.Aksu Belediyesinde, hayırsever işadamı Şahin Harun Kırbıyık ile Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Burunsuz arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Aksu’muz için çok önemli olan Hükümet Konağımızın ve Millet Bahçemizin inşaatı tamamlandı. Merkez Camimizin ise dış inşaatı bitirildi. Camimizin içini tamamlamak için hayırsever iş adamımız Şahin Harun Kırbıyık ile Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğimiz arasında bir protokol imzaladık. İlçemizin merkezini oluşturacak olan bu bölge bizim için çok değerli. Camimizin tamamlanmasında bizlere destek olan Şahin Harun Kırbıyık’a çok teşekkür ediyoruz. Allah hayrını kabul etsin" dedi."Desteğe hazırız"Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Burunsuz ile protokole imza atan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Şahin Harun Kırbıyık ise “Bu bölge bizim bölgemiz. Bölgemiz için her zaman bir şeyler yapmaya, sizlere destek olmaya hazırım. Camimizin içini tamamlayarak, ibadete açacak olmak benim için de önemli. Camimiz şimdiden bölgemize hayırlı olsun” dedi.
Aksu Merkez Cami’nin iç düzenlemesine Kırbıyık’tan destek
Hükümet Konağı ve Millet Bahçesi projesi çerçevesinde yapımına devam edilen Aksu Merkez Cami’nin içinin tefrişatı hayırsever iş adamı Şahin Harun Kırbıyık tarafından yaptırılacak.
Aksu Belediyesinde, hayırsever işadamı Şahin Harun Kırbıyık ile Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Burunsuz arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Aksu’muz için çok önemli olan Hükümet Konağımızın ve Millet Bahçemizin inşaatı tamamlandı. Merkez Camimizin ise dış inşaatı bitirildi. Camimizin içini tamamlamak için hayırsever iş adamımız Şahin Harun Kırbıyık ile Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğimiz arasında bir protokol imzaladık. İlçemizin merkezini oluşturacak olan bu bölge bizim için çok değerli. Camimizin tamamlanmasında bizlere destek olan Şahin Harun Kırbıyık’a çok teşekkür ediyoruz. Allah hayrını kabul etsin" dedi.

"Desteğe hazırız"
Aksu Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Burunsuz ile protokole imza atan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Şahin Harun Kırbıyık ise “Bu bölge bizim bölgemiz. Bölgemiz için her zaman bir şeyler yapmaya, sizlere destek olmaya hazırım. Camimizin içini tamamlayarak, ibadete açacak olmak benim için de önemli. Camimiz şimdiden bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.