Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleye daha yeni çocuk parkı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 17:00, Güncelleme: 20.12.2023 - 16:38
 

Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleye daha yeni çocuk parkı

Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleye daha yeni çocuk parkı
Alanya Belediyesi Yenice, Türkler, Toslak ve Soğukpınar mahallelerine yapılan parkları vatandaşların hizmetine sundu.Her mahallede çocuk parkı olması için harekete geçen Alanya Belediyesi; Yenice, Türkler, Toslak ve Soğukpınar mahallelerinde dört yeni parkın yapımını daha tamamladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel parklarla ilgili, “Projelerimiz arasında en önemli yerlerden birisini de daima çocuklarımız almaktadır. Kentte yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamıyla mutlu olabilmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın içinde olduğu projelere değer veriyoruz. Kentimizde bulunan bütün mahallelerimizde çocuklarımızın sosyal yaşam alanlarını arttırmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleye daha yeni çocuk parkı
Alanya Belediyesi Yenice, Türkler, Toslak ve Soğukpınar mahallelerine yapılan parkları vatandaşların hizmetine sundu.
Her mahallede çocuk parkı olması için harekete geçen Alanya Belediyesi; Yenice, Türkler, Toslak ve Soğukpınar mahallelerinde dört yeni parkın yapımını daha tamamladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel parklarla ilgili, “Projelerimiz arasında en önemli yerlerden birisini de daima çocuklarımız almaktadır. Kentte yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamıyla mutlu olabilmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın içinde olduğu projelere değer veriyoruz. Kentimizde bulunan bütün mahallelerimizde çocuklarımızın sosyal yaşam alanlarını arttırmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.