Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 15.11.2023 - 10:59
 

Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü

Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından Alanya’nın gelecek yıl ’2024 Akdeniz Spor Başkenti’ seçilmesinin ardından ACES Europe temsilcileri kentteki spor tesislerini ve spor faaliyetlerini yerinde inceledi.Alanya Belediyesi’nin girişimleri ve çalışmalarıyla Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü. ACES Europe tarafından Alanya’ya gelen 3 kişilik heyet, kentin dört bir yanında inceleme yaptı. Alanya’ya gelen ACES EUROPE Başkanı Gian Francesco Lupattelli, Heyet Üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte spor tesislerini gezdi.Aces Europe Başkanı Gian Francesco 700 metre yüksekliten uçtuUlusal ve uluslararası yarışmaların yapıldığı Yamaç Paraşütü parkurlarını incelemeye giden ACES EUROPE Başkanı Gian Francesco; parkuru çok beğendi. 700 metre yüksekliğindeki parkurda uçuş gerçekleştirdi. 2024 Yılı Akdeniz Spor Başkenti ödülü 7 Aralık’ta Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenecek olan törenle teslim alınacak.
Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından Alanya’nın gelecek yıl ’2024 Akdeniz Spor Başkenti’ seçilmesinin ardından ACES Europe temsilcileri kentteki spor tesislerini ve spor faaliyetlerini yerinde inceledi.
Alanya Belediyesi’nin girişimleri ve çalışmalarıyla Alanya, Türkiye’de ’2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü. ACES Europe tarafından Alanya’ya gelen 3 kişilik heyet, kentin dört bir yanında inceleme yaptı. Alanya’ya gelen ACES EUROPE Başkanı Gian Francesco Lupattelli, Heyet Üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte spor tesislerini gezdi.

Aces Europe Başkanı Gian Francesco 700 metre yüksekliten uçtu
Ulusal ve uluslararası yarışmaların yapıldığı Yamaç Paraşütü parkurlarını incelemeye giden ACES EUROPE Başkanı Gian Francesco; parkuru çok beğendi. 700 metre yüksekliğindeki parkurda uçuş gerçekleştirdi. 2024 Yılı Akdeniz Spor Başkenti ödülü 7 Aralık’ta Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenecek olan törenle teslim alınacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.