Alanyaspor’da Adana Demirspor hazırlıkları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2022 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2022 - 14:51
 

Alanyaspor’da Adana Demirspor hazırlıkları

Alanyaspor’da Adana Demirspor hazırlıkları
Alanyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Francesco Farioli gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra pas çalışması yapan yeşil-turunculu ekip antrenmanı taktik çalışmalarıyla tamamladı.7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak.
Alanyaspor’da Adana Demirspor hazırlıkları
Alanyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Francesco Farioli gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra pas çalışması yapan yeşil-turunculu ekip antrenmanı taktik çalışmalarıyla tamamladı.
7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.