Ameliyatla sağlığına kavuştu

ISPARTA 14.05.2022 - 22:46, Güncelleme: 14.05.2022 - 22:46
 

Ameliyatla sağlığına kavuştu

Ameliyatla sağlığına kavuştu
6 senedir meme kanseri ile mücadele eden 48 yaşındaki hasta, beyin metastazı sebebiyle Isparta Şehir Hastanesine başvurdu. Beyin ve Sinir Cerrahi Bölümü doktorlarından Op. Dr. Osman BÜYÜKBIÇAK ve Op. Dr. Görkem BITIRAK'ın gerçekleştirdiği Isparta Şehir Hastanesinde ilk kez yapılan Nöronavigasyon ile kitle çıkarılması ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu ve onkoloji hastaları için umut oldu. Başarılı ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Osman BÜYÜKBIÇAK; ‘Hastamızın derin yerleşimli metastazı vardı, nöronavigasyon sistemi sayesinde doğru adrese ulaştık, cerrahi sınırlarımızı küçülttük, daha az kan kaybımız ve daha kısa cerrahi süremiz oldu, bu yüksek riskli ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik, ameliyat öncesi genel durumu kötü olan, damardan beslenen, sağ tarafı felç olan hastamız şu an gayet iyi, istediğini yiyebiliyor ve destekli yürüyebiliyor, hastanemizde en yeni teknolojileri kullanarak hastalarımıza şifa oluyoruz' dedi. Op. Dr. Görkem BITIRAK ise; 'Nöronavigasyon sistemi ile operasyon sırasında kitle sınırlarına 3 boyutlu olarak ulaşıp başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik, bu sistem bizim kalıcı nörolojik kayıp oluşturacak alanlara girmememizde yardımcı oluyor, ameliyattan önce yürüyemeyen hastamız şu an yürüyor' dedi.  
Ameliyatla sağlığına kavuştu

6 senedir meme kanseri ile mücadele eden 48 yaşındaki hasta, beyin metastazı sebebiyle Isparta Şehir Hastanesine başvurdu. Beyin ve Sinir Cerrahi Bölümü doktorlarından Op. Dr. Osman BÜYÜKBIÇAK ve Op. Dr. Görkem BITIRAK'ın gerçekleştirdiği Isparta Şehir Hastanesinde ilk kez yapılan Nöronavigasyon ile kitle çıkarılması ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu ve onkoloji hastaları için umut oldu.

Başarılı ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Osman BÜYÜKBIÇAK; ‘Hastamızın derin yerleşimli metastazı vardı, nöronavigasyon sistemi sayesinde doğru adrese ulaştık, cerrahi sınırlarımızı küçülttük, daha az kan kaybımız ve daha kısa cerrahi süremiz oldu, bu yüksek riskli ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik, ameliyat öncesi genel durumu kötü olan, damardan beslenen, sağ tarafı felç olan hastamız şu an gayet iyi, istediğini yiyebiliyor ve destekli yürüyebiliyor, hastanemizde en yeni teknolojileri kullanarak hastalarımıza şifa oluyoruz' dedi.

Op. Dr. Görkem BITIRAK ise; 'Nöronavigasyon sistemi ile operasyon sırasında kitle sınırlarına 3 boyutlu olarak ulaşıp başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik, bu sistem bizim kalıcı nörolojik kayıp oluşturacak alanlara girmememizde yardımcı oluyor, ameliyattan önce yürüyemeyen hastamız şu an yürüyor' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.