Antalya-Konya karayolunda kar yağışı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 22:30, Güncelleme: 21.12.2023 - 22:19
 

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı başladı.Akseki-Seydişehir karayolunda saat 20.00 sıralarında kar yağışı başladı. Kar yağışının Akseki’nin Yarpuz Mahallesi’nden başlayıp 30 kilometrelik yolda etkili olduğu belirtilirken, bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı yer yer 10-15 santimetreye kadar ulaştı. Karayolları ekipleri çok sayıda iş makinası ile yolda biriken karı temizleme çalışması başlattı. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ve yolun açık olduğu bildirildi.Akseki Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri, yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istedi.
Antalya-Konya karayolunda kar yağışı
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı başladı.
Akseki-Seydişehir karayolunda saat 20.00 sıralarında kar yağışı başladı. Kar yağışının Akseki’nin Yarpuz Mahallesi’nden başlayıp 30 kilometrelik yolda etkili olduğu belirtilirken, bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı yer yer 10-15 santimetreye kadar ulaştı. Karayolları ekipleri çok sayıda iş makinası ile yolda biriken karı temizleme çalışması başlattı. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ve yolun açık olduğu bildirildi.
Akseki Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri, yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.