Antalya yolunda feci kaza : Kafa kafaya çarpıştılar

ASAYİŞ 27.05.2022 - 18:20, Güncelleme: 27.05.2022 - 18:20
 

Antalya yolunda feci kaza : Kafa kafaya çarpıştılar

Antalya yolunda feci kaza : Kafa kafaya çarpıştılar
Isparta-Antalya karayolunun 50. kilometresinde iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza bugün 17.00 sıralarında Isparta-Antalya karayolunun 50. Kilometresinde meydana geldi. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan kazada yaralıların olduğu öğrenildi. Kazayı görenler sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Maddi hasarların meydana geldiği kazayla ilgili polis çalışma başlattı.
Antalya yolunda feci kaza : Kafa kafaya çarpıştılar

Isparta-Antalya karayolunun 50. kilometresinde iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Kaza bugün 17.00 sıralarında Isparta-Antalya karayolunun 50. Kilometresinde meydana geldi. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan kazada yaralıların olduğu öğrenildi. Kazayı görenler sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Maddi hasarların meydana geldiği kazayla ilgili polis çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.