Antalya yolunda Otomobil takla attı

ASAYİŞ 28.05.2022 - 16:25, Güncelleme: 28.05.2022 - 21:03
 

Antalya yolunda Otomobil takla attı

Antalya yolunda Otomobil takla attı
Isparta-Antalya kara yolunda takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Turgut Türk'ün kullandığı 32 HK 975 plakalı otomobil, Isparta-Antalya kara yolunun 30'uncu kilometresinde yoldan çıkarak takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Türk ile otomobilde bulunan B. N. Y. ve T. G. yaralandı. Yaralılar, Isparta Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Antalya yolunda Otomobil takla attı

Isparta-Antalya kara yolunda takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Turgut Türk'ün kullandığı 32 HK 975 plakalı otomobil, Isparta-Antalya kara yolunun 30'uncu kilometresinde yoldan çıkarak takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Türk ile otomobilde bulunan B. N. Y. ve T. G. yaralandı. Yaralılar, Isparta Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.