Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2023 - 13:00, Güncelleme: 22.09.2023 - 12:53
 

Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi

Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi
Antalya DKMP tarafından yaban hayatını koruma sahasında kayalıklarda dolaşan anne ayı ve ikiz yavruları dron ile görüntülendi.Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Müdürlüğü Akseki Şefliği tarafından Gidengelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içerisinde yapılan çalışmalar sırasında kayalıklarda dolaşan anne ayı ve ikiz yavrularına denk gelindi. Ekipler tarafından dronla çekilen görüntülerde anne ayı ve yavrularının kayalıklar üzerinde dolaşarak zirvenin tadını çıkardıkları görüntülendi. Görüntüler Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından sosyal medya hesaplarında “Anne ayı ve ikizleri dağların zirvesinde özgürce geziyor” mottosu ile yayınlandı.
Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi
Antalya DKMP tarafından yaban hayatını koruma sahasında kayalıklarda dolaşan anne ayı ve ikiz yavruları dron ile görüntülendi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Müdürlüğü Akseki Şefliği tarafından Gidengelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içerisinde yapılan çalışmalar sırasında kayalıklarda dolaşan anne ayı ve ikiz yavrularına denk gelindi. Ekipler tarafından dronla çekilen görüntülerde anne ayı ve yavrularının kayalıklar üzerinde dolaşarak zirvenin tadını çıkardıkları görüntülendi. Görüntüler Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından sosyal medya hesaplarında “Anne ayı ve ikizleri dağların zirvesinde özgürce geziyor” mottosu ile yayınlandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.