Antalya’da bahar yağmuru sürprizi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 23:30, Güncelleme: 19.04.2022 - 16:54
 

Antalya’da bahar yağmuru sürprizi

Antalya’da bahar yağmuru sürprizi
Antalya’da aralıklarla süren bahar yağışı etkili oldu.İki gündür toz bulutunun hakim olduğu turizm kenti Antalya’da bulutlu hava yerini öğleden sonra aralıklarla süren bahar yağışına bıraktı. Sağanak şeklindeki yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar bina saçaklarına ve otobüs duraklarına sığındı. Bazı vatandaşlar şemsiye ile yürürken, bazıları ıslanmaya aldırmadı. Yollarda biriken suyla birlikte sürücüler dikkatli seyretti. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de yağışla birlikte ıssızlığa büründü. Turistler yağışla otellerine kaçarken, iki genç kızın ise denize girdiği görüldü. Yağmurun gece yarısından itibaren etkisini kaybedeceği öğrenildi.
Antalya’da bahar yağmuru sürprizi
Antalya’da aralıklarla süren bahar yağışı etkili oldu.
İki gündür toz bulutunun hakim olduğu turizm kenti Antalya’da bulutlu hava yerini öğleden sonra aralıklarla süren bahar yağışına bıraktı. Sağanak şeklindeki yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar bina saçaklarına ve otobüs duraklarına sığındı. Bazı vatandaşlar şemsiye ile yürürken, bazıları ıslanmaya aldırmadı. Yollarda biriken suyla birlikte sürücüler dikkatli seyretti. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili de yağışla birlikte ıssızlığa büründü. Turistler yağışla otellerine kaçarken, iki genç kızın ise denize girdiği görüldü. Yağmurun gece yarısından itibaren etkisini kaybedeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.