Antalya’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 13.10.2023 - 16:21
 

Antalya’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Antalya’da bıçaklı kavga: 1 yaralı
Antalya’da bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan şahıs, elinden ve bacağından yaralandı.Olay, saat 14.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Daha önceki bir konudan aralarında husumet bulunan İ.U. (34) ve B.K. (33) cadde üzerinde karşılaştı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve cadde üzerinde kovalamaca başladı. Bir iş yerine sığınan İ.U. ile B.K. arasında kavga orada da devam etti. B.K, üzerinde bulunan bıçak ile İ.U.’yu elinden ve bacağından bıçakladı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. B.K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, İ.U. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı iş yerinde ise maddi hasarın oluştuğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.Öte yandan bazı mahalle sakinleri bölgede sık sık bu tür olayların yaşandığını dile getirerek, daha fazla güvenlik önlemi alınmasını istedi.
Antalya’da bıçaklı kavga: 1 yaralı
Antalya’da bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan şahıs, elinden ve bacağından yaralandı.
Olay, saat 14.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Daha önceki bir konudan aralarında husumet bulunan İ.U. (34) ve B.K. (33) cadde üzerinde karşılaştı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve cadde üzerinde kovalamaca başladı. Bir iş yerine sığınan İ.U. ile B.K. arasında kavga orada da devam etti. B.K, üzerinde bulunan bıçak ile İ.U.’yu elinden ve bacağından bıçakladı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. B.K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, İ.U. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı iş yerinde ise maddi hasarın oluştuğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Öte yandan bazı mahalle sakinleri bölgede sık sık bu tür olayların yaşandığını dile getirerek, daha fazla güvenlik önlemi alınmasını istedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.