Antalya’da jandarmadan kaçak alkol ve sigara operasyonu: 1 gözaltı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2023 - 20:00, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:59
 

Antalya’da jandarmadan kaçak alkol ve sigara operasyonu: 1 gözaltı

Antalya’da jandarmadan kaçak alkol ve sigara operasyonu: 1 gözaltı
Antalya’da jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda kaçak alkol ve sigara ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez İlçesinde şüpheli bir şahsın işletmesinde kaçak sigara ve alkollerin satışı yaptığı bilgisi alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon gerçekleştiren ekipler, söz konusu işyerinde yaptıkları aramada bin 523 paket elektronik sigara likiti, 60 kg nargile tütünü, 30 kg açık nargile tütünü, 68 adet viski kiti ve 12 adet votka kiti ele geçirdi.Operasyonda yakalanan 1 şüpheli ise gözaltına alındı.
Antalya’da jandarmadan kaçak alkol ve sigara operasyonu: 1 gözaltı
Antalya’da jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda kaçak alkol ve sigara ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez İlçesinde şüpheli bir şahsın işletmesinde kaçak sigara ve alkollerin satışı yaptığı bilgisi alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon gerçekleştiren ekipler, söz konusu işyerinde yaptıkları aramada bin 523 paket elektronik sigara likiti, 60 kg nargile tütünü, 30 kg açık nargile tütünü, 68 adet viski kiti ve 12 adet votka kiti ele geçirdi.
Operasyonda yakalanan 1 şüpheli ise gözaltına alındı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.