Antalya’da kafe ve kıraathane denetimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 18:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 17:36
 

Antalya’da kafe ve kıraathane denetimi

Antalya’da kafe ve kıraathane denetimi
Antalya’da kıraathane ve kafelere yönelik yapılan denetimde 2 bin 79 şahsın sorgusu yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğünce 237 personelin katılımıyla kıraathanelere ve kafelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde; 2 bin 79 şahıs sorgulandı, 20 araç kontrol edildi, 7 aranan şahıs yakalandı. Kontrol edilen 199 kahvehane ve kafeden 11 iş yerine adli ve idari işlem yapılırken, 9 şahsa idari para cezası uygulandı.
Antalya’da kafe ve kıraathane denetimi
Antalya’da kıraathane ve kafelere yönelik yapılan denetimde 2 bin 79 şahsın sorgusu yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünce 237 personelin katılımıyla kıraathanelere ve kafelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde; 2 bin 79 şahıs sorgulandı, 20 araç kontrol edildi, 7 aranan şahıs yakalandı. Kontrol edilen 199 kahvehane ve kafeden 11 iş yerine adli ve idari işlem yapılırken, 9 şahsa idari para cezası uygulandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.