Antalya’da kulaçlar Cumhuriyet’in 100. yılı için atıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 28.10.2023 - 13:43
 

Antalya’da kulaçlar Cumhuriyet’in 100. yılı için atıldı

Antalya’da kulaçlar Cumhuriyet’in 100. yılı için atıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Konyaaltı Sahili’nde Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Açık Deniz Yüzme Yarışı düzenledi. 85 sporcu 3 bin metrelik parkurda kulaçlarını Cumhuriyet için attı. Yarışmanın startını ve ödüllerini Başkan Böcek ve dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen birlikte verdi.Konyaaltı Sahili 1 No’lu Ekdağ Plajı’nda düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılında Açık Deniz Yüzme Yarışı’nın startını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen birlikte verdi. 59 erkek ve 26 kadın sporcu, başlama düdüğüyle birlikte dünyaca ünlü Akdeniz’in mavi sularına atladı. Kıyıdan da vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sporculara destek verdi. Yarışmanın ardından gerçekleşen ödül töreninde sporculara madalya ve ödüllerini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Şahika Ercümen verdi.Başkan Böcek, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, “Cumhuriyet’imizin 100. yılında Antalya’da etkinliklerimiz tüm coşkusuyla sürüyor. Yurt içi ve yurt dışında ödül almış sporcuların da katıldığı anlamlı bir yüzme yarışması düzenledik. Milli gururumuz Şahika Ercümen’in de bugün aramızda olması bizleri mutlu etti. Tüm vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.Yarışmada birincilere 10 bin TL, ikincilere 7.500 TL ve üçüncülere ise 5 bin TL ödül verildi.Yarışmada dereceye giren sporcuların listesi şu şekilde oluştu:Kadınlar Genel Klasman1. Talya Erdoğan2. Tuna Erdoğan3. Beren ÇağmanErkekler Genel Klasman1. Emir Batur Albayrak2. Emre Sarp Zeytinoğlu3. Boran Atasoy
Antalya’da kulaçlar Cumhuriyet’in 100. yılı için atıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Konyaaltı Sahili’nde Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Açık Deniz Yüzme Yarışı düzenledi. 85 sporcu 3 bin metrelik parkurda kulaçlarını Cumhuriyet için attı. Yarışmanın startını ve ödüllerini Başkan Böcek ve dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen birlikte verdi.
Konyaaltı Sahili 1 No’lu Ekdağ Plajı’nda düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yılında Açık Deniz Yüzme Yarışı’nın startını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen birlikte verdi. 59 erkek ve 26 kadın sporcu, başlama düdüğüyle birlikte dünyaca ünlü Akdeniz’in mavi sularına atladı. Kıyıdan da vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sporculara destek verdi. Yarışmanın ardından gerçekleşen ödül töreninde sporculara madalya ve ödüllerini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Şahika Ercümen verdi.
Başkan Böcek, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, “Cumhuriyet’imizin 100. yılında Antalya’da etkinliklerimiz tüm coşkusuyla sürüyor. Yurt içi ve yurt dışında ödül almış sporcuların da katıldığı anlamlı bir yüzme yarışması düzenledik. Milli gururumuz Şahika Ercümen’in de bugün aramızda olması bizleri mutlu etti. Tüm vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.
Yarışmada birincilere 10 bin TL, ikincilere 7.500 TL ve üçüncülere ise 5 bin TL ödül verildi.
Yarışmada dereceye giren sporcuların listesi şu şekilde oluştu:
Kadınlar Genel Klasman
1. Talya Erdoğan
2. Tuna Erdoğan
3. Beren Çağman

Erkekler Genel Klasman
1. Emir Batur Albayrak
2. Emre Sarp Zeytinoğlu
3. Boran Atasoy

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.