Antalya’da palet üretim tesisinde korkutan yangın

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 11:00, Güncelleme: 02.11.2023 - 10:37
 

Antalya’da palet üretim tesisinde korkutan yangın

Antalya’da palet üretim tesisinde korkutan yangın
Antalya’da bir palet üretim tesisinin bacasında çıkan yangın, imalathane bölümüne sıçramadan söndürüldü.Yangın, dün akşam Kepez ilçesi Varsak Altıayak Mahallesi 8470. Sokak üzerindeki bir palet üretim tesisinde çıktı. Bacanın alev aldığını gören çalışanlar, bir yandan yangını söndürmeye çalışırken, bir yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’nde bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye sevk edildi. Çatıya çıkan çalışanlar ise alevlerin imalathane bölümüne sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile baca yangını imalathaneye sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.
Antalya’da palet üretim tesisinde korkutan yangın
Antalya’da bir palet üretim tesisinin bacasında çıkan yangın, imalathane bölümüne sıçramadan söndürüldü.
Yangın, dün akşam Kepez ilçesi Varsak Altıayak Mahallesi 8470. Sokak üzerindeki bir palet üretim tesisinde çıktı. Bacanın alev aldığını gören çalışanlar, bir yandan yangını söndürmeye çalışırken, bir yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’nde bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye sevk edildi. Çatıya çıkan çalışanlar ise alevlerin imalathane bölümüne sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile baca yangını imalathaneye sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.