Antalya’da sazlık yangınına havadan ve karadan hızlı müdahale

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2023 - 15:30, Güncelleme: 14.09.2023 - 15:00
 

Antalya’da sazlık yangınına havadan ve karadan hızlı müdahale

Antalya’da sazlık yangınına havadan ve karadan hızlı müdahale
Antalya’nın Manavgat ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan etkili müdahaleyle kısa sürede söndürüldü.Yangın, Dolbazlar ve Şişeler Mahallesi sınırında Zetinlibelen Mevkiinde çıktı. Alınan bilgiye göre, kamışlık alanda çıkan yangın, Orman İşletme ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı ekipler tarafından söndürüldü. Ekipler, portakal bahçeleri arasında dere yatağında yanmakta olan kamışları söndürerek, yangının portakal bahçesine zarar vermesini önledi. Yangına karadan yapılan müdahalenin yanında havadan da 2 helikopter müdahalede bulundu. Diğer taraftan, aynı bölgede geçmiş yıllarda da yangın çıktığı bildirildi.
Antalya’da sazlık yangınına havadan ve karadan hızlı müdahale
Antalya’nın Manavgat ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan etkili müdahaleyle kısa sürede söndürüldü.
Yangın, Dolbazlar ve Şişeler Mahallesi sınırında Zetinlibelen Mevkiinde çıktı. Alınan bilgiye göre, kamışlık alanda çıkan yangın, Orman İşletme ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı ekipler tarafından söndürüldü. Ekipler, portakal bahçeleri arasında dere yatağında yanmakta olan kamışları söndürerek, yangının portakal bahçesine zarar vermesini önledi. Yangına karadan yapılan müdahalenin yanında havadan da 2 helikopter müdahalede bulundu. Diğer taraftan, aynı bölgede geçmiş yıllarda da yangın çıktığı bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.