Antalya’da şüpheli çanta boş çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 00:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 19:45
 

Antalya’da şüpheli çanta boş çıktı

Antalya’da şüpheli çanta boş çıktı
Antalya’da vatandaşların şüphelenerek polise bildirdiği ve bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen çanta boş çıktı.Olay, Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi 7 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokaktan geçen vatandaşlar kaldırım üzerinde duran bir çanta olduğunu görerek polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, sokağı güvenlik şeridi ile kapatarak bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bomba imha uzmanı tarafından yapılan kontrolde çantanın içerisinin boş olduğu görüldü. O anları vatandaşlar ise meraklı gözlerle izledi.
Antalya’da şüpheli çanta boş çıktı
Antalya’da vatandaşların şüphelenerek polise bildirdiği ve bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen çanta boş çıktı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi 7 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokaktan geçen vatandaşlar kaldırım üzerinde duran bir çanta olduğunu görerek polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, sokağı güvenlik şeridi ile kapatarak bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bomba imha uzmanı tarafından yapılan kontrolde çantanın içerisinin boş olduğu görüldü. O anları vatandaşlar ise meraklı gözlerle izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.