Antalya’da yağma ve tefecilik operasyonu: 11 gözaltı, 5 tutuklama

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2022 - 23:50, Güncelleme: 12.03.2022 - 18:52
 

Antalya’da yağma ve tefecilik operasyonu: 11 gözaltı, 5 tutuklama

Antalya’da yağma ve tefecilik operasyonu: 11 gözaltı, 5 tutuklama
Alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli Antalya ve Adana’da yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya ve Adana’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda senet, çek, müştekilere ait bilgilerin yazılı olduğu not kâğıtları ile tabanca ve mermi ele geçirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk erilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Antalya’da yağma ve tefecilik operasyonu: 11 gözaltı, 5 tutuklama
Alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli Antalya ve Adana’da yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya ve Adana’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda senet, çek, müştekilere ait bilgilerin yazılı olduğu not kâğıtları ile tabanca ve mermi ele geçirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk erilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.