Antalyalı hakem, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde maç yönetecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2023 - 18:00, Güncelleme: 06.11.2023 - 17:34
 

Antalyalı hakem, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde maç yönetecek

Antalyalı hakem, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde maç yönetecek
Bu sene 9-13 Kasım tarihlerinde İspanya Malaga’da düzenlenecek olan Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi Ampute Futbol Süper Ligini şampiyon bitiren Şahinbey Ampute Futbol Takımı temsil edecek. Hakem olarak ise Antalya’dan Gökhan Candan görev alacak.Bu yıl 4.’sü düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi bu sene 9-13 Kasım tarihlerinde İspanya Malaga’da düzenlenecek. Şampiyonaya 8 ülke takımı katılırken Türkiye’yi takım olarak temsilen geçen sene Ampute Futbol Süper Ligi’ni şampiyon bitiren Şahinbey Ampute Futbol Takımı gidecek. Hakem olarak ise Antalya’dan Gökhan Candan görev alacak. Gökhan Candan daha önce 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kupası organizasyonunda görev almıştı.
Antalyalı hakem, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde maç yönetecek
Bu sene 9-13 Kasım tarihlerinde İspanya Malaga’da düzenlenecek olan Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi Ampute Futbol Süper Ligini şampiyon bitiren Şahinbey Ampute Futbol Takımı temsil edecek. Hakem olarak ise Antalya’dan Gökhan Candan görev alacak.
Bu yıl 4.’sü düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi bu sene 9-13 Kasım tarihlerinde İspanya Malaga’da düzenlenecek. Şampiyonaya 8 ülke takımı katılırken Türkiye’yi takım olarak temsilen geçen sene Ampute Futbol Süper Ligi’ni şampiyon bitiren Şahinbey Ampute Futbol Takımı gidecek. Hakem olarak ise Antalya’dan Gökhan Candan görev alacak. Gökhan Candan daha önce 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kupası organizasyonunda görev almıştı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.