Antalyalı ve Bucaklı çobanlar kavga etti: 2 ağır yaralı

08.06.2022 - 14:33, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:34
 

Antalyalı ve Bucaklı çobanlar kavga etti: 2 ağır yaralı

Antalyalı ve Bucaklı çobanlar kavga etti: 2 ağır yaralı
Bucak'ta hayvanlarını otlatan çobanlar arasında çıkan tartışma sonrasında 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Antalya'nın Korkuteli İlçesi Bozova Beldesi Çomaklı Köyü ile Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Ürkütlü köyünün sınırı olan yaylada, 7 Haziran Salı günü saat 11:30 sıralarında çobanlar arasında yer tartışması çıktı. Çomaklı Köyü'nden bir çoban ile Ürkütlülü çoban arasında çıkan tartışmada çobanlar birbirine girdi. Olay sonrasında 2 çoban da ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi. Yaralanan çobanlar ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi.  Olayla ilgili soruşturmayı Bozova Jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor.
Antalyalı ve Bucaklı çobanlar kavga etti: 2 ağır yaralı

Bucak'ta hayvanlarını otlatan çobanlar arasında çıkan tartışma sonrasında 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Antalya'nın Korkuteli İlçesi Bozova Beldesi Çomaklı Köyü ile Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Ürkütlü köyünün sınırı olan yaylada, 7 Haziran Salı günü saat 11:30 sıralarında çobanlar arasında yer tartışması çıktı.

Çomaklı Köyü'nden bir çoban ile Ürkütlülü çoban arasında çıkan tartışmada çobanlar birbirine girdi. Olay sonrasında 2 çoban da ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi. Yaralanan çobanlar ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi. 

Olayla ilgili soruşturmayı Bozova Jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.