Antalyaspor’dan vefat eden Naldo’nun oğlu Davi için başsağlığı mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 12:30, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:04
 

Antalyaspor’dan vefat eden Naldo’nun oğlu Davi için başsağlığı mesajı

Antalyaspor’dan vefat eden Naldo’nun oğlu Davi için başsağlığı mesajı
Antalyaspor, geçen ay trafik kazası geçiren tecrübeli futbolcusu Naldo’nun oğlu Davi’nin vefat ettiğini açıklandı.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen ay trafik kazası geçiren ve hastanede tedavisi devam eden, tecrübeli savunmacısı Naldo’nun oğlu Davi’nin vefat ettiği açıklandı. Antalyaspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Seni unutmayacağız Davi. Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.
Antalyaspor’dan vefat eden Naldo’nun oğlu Davi için başsağlığı mesajı
Antalyaspor, geçen ay trafik kazası geçiren tecrübeli futbolcusu Naldo’nun oğlu Davi’nin vefat ettiğini açıklandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen ay trafik kazası geçiren ve hastanede tedavisi devam eden, tecrübeli savunmacısı Naldo’nun oğlu Davi’nin vefat ettiği açıklandı. Antalyaspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Seni unutmayacağız Davi. Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.