Asfalt çalışmaları devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2021 - 11:48, Güncelleme: 16.09.2021 - 11:48
 

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Kırsalda yaşayan vatandaşların tüm imkanlara sahip olması için var gücüyle çalışan Isparta Valiliği İl Özel İdaresi ekiplerinin sıcak asfalt çalışmaları Gönen ilçesi Senirce köyünde devam ediyor.
Senirce köyünü köy merkezinden Isparta ana yoluna bağlayan 3 km’lik yoldaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Senirce köyünde yapılan çalışmayla birlikte Isparta genelinde 2021 yılı için konulan 68 km’lik sıcak asfalt hedefinde %90 gerçekleşme sağlanacak. İl Özel İdaresi ekiplerinin yürüttüğü Gelendost ve Sütçüler ilçesindeki çalışmaların da son bulmasıyla 2021 yılı hedefleri tamamlanmış olacak. Ekipler ayrıca il genelindeki sathi kaplama ve yol tamir çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Senirce köyünde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen Vali Seymenoğlu, Gönen Kaymakamı Yaşar Artar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi alarak İl Özel İdaresi ekiplerine kolaylıklar diledi. Ardından Senirce köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu koronavirüs tedbirleri ve aşılama çalışmaları hakkında vatandaşlarla sohbet etti, herkesten aşılarını tamamlamalarını istedi. Köyde yapılan sıcak asfalt çalışmaları için Vali Seymenoğlu ve görevlilere teşekkür eden vatandaşlar ise köye dair talep ve önerilerini ilettiler.
Kırsalda yaşayan vatandaşların tüm imkanlara sahip olması için var gücüyle çalışan Isparta Valiliği İl Özel İdaresi ekiplerinin sıcak asfalt çalışmaları Gönen ilçesi Senirce köyünde devam ediyor.

Senirce köyünü köy merkezinden Isparta ana yoluna bağlayan 3 km’lik yoldaki çalışmalarda sona yaklaşıldı.


Senirce köyünde yapılan çalışmayla birlikte Isparta genelinde 2021 yılı için konulan 68 km’lik sıcak asfalt hedefinde %90 gerçekleşme sağlanacak. İl Özel İdaresi ekiplerinin yürüttüğü Gelendost ve Sütçüler ilçesindeki çalışmaların da son bulmasıyla 2021 yılı hedefleri tamamlanmış olacak. Ekipler ayrıca il genelindeki sathi kaplama ve yol tamir çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Senirce köyünde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen Vali Seymenoğlu, Gönen Kaymakamı Yaşar Artar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi alarak İl Özel İdaresi ekiplerine kolaylıklar diledi. Ardından Senirce köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu koronavirüs tedbirleri ve aşılama çalışmaları hakkında vatandaşlarla sohbet etti, herkesten aşılarını tamamlamalarını istedi. Köyde yapılan sıcak asfalt çalışmaları için Vali Seymenoğlu ve görevlilere teşekkür eden vatandaşlar ise köye dair talep ve önerilerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.