Asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

ISPARTA 24.09.2022 - 17:23, Güncelleme: 24.09.2022 - 17:23
 

Asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
Isparta Belediyesi Etnografya Halı ve Kilim Müzesinden Kirazlıdere yol ayrımına kadar uzanan gidiş-geliş 2800 metrelik yolda baskılı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Müze-Huzurevi bölgesi çıkış yolu üzerindeki baskılı asfalt ve boyama işlemleri tamamlanırken, diğer şeritte de baskılı asfalt yapım çalışmaları devam ediyor. Yol boyunca çift şeritte de bisiklet yolları oluşturulurken, Müze-Kirazlıdere arasında 4 km’lik kesintisiz bisiklet yolu da faaliyete geçmiş olacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de baskılı asfalt ve Kirazlıdere’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışanlara kolaylıklar diledi.    Isparta Belediyesi, daha önce Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden Gökçay’a çıkan yoldaki kilit taşları kaldırmış ve yolda birinci kat asfalt çalışmalarını tamamlamıştı. Orta refüjdeki bozulmuş ve yıpranmış kilit parke taşlarının yerine begonit taş döşemesi yapılmıştı. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yolda ikinci kat olarak baskılı asfalt çalışmaları başlatılmıştı. Gökçay’a çıkış yönünde baskılı asfalt çalışmaları Huzurevi bölgesine kadar tamamlandı ve renklendirme işlemleri bitirildi. Diğer şeritte ise baskılı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca bölgede kesintisiz 4 km’lik bisiklet yolu oluşturuluyor. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Kirazlıdere bölgesinde altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Taş duvar örülmesine devam ediliyor. Ayrıca bölgede altyapı çalışmaları kapsamında doğalgaz hattı ile enerji hatlarının çekimleri tamamlandı, telekominikasyon çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Isparta Belediyesi tarafından da bölgede kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bölgedeki yapılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı.
Asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Isparta Belediyesi Etnografya Halı ve Kilim Müzesinden Kirazlıdere yol ayrımına kadar uzanan gidiş-geliş 2800 metrelik yolda baskılı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Müze-Huzurevi bölgesi çıkış yolu üzerindeki baskılı asfalt ve boyama işlemleri tamamlanırken, diğer şeritte de baskılı asfalt yapım çalışmaları devam ediyor. Yol boyunca çift şeritte de bisiklet yolları oluşturulurken, Müze-Kirazlıdere arasında 4 km’lik kesintisiz bisiklet yolu da faaliyete geçmiş olacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de baskılı asfalt ve Kirazlıdere’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışanlara kolaylıklar diledi.   

Isparta Belediyesi, daha önce Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden Gökçay’a çıkan yoldaki kilit taşları kaldırmış ve yolda birinci kat asfalt çalışmalarını tamamlamıştı. Orta refüjdeki bozulmuş ve yıpranmış kilit parke taşlarının yerine begonit taş döşemesi yapılmıştı. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yolda ikinci kat olarak baskılı asfalt çalışmaları başlatılmıştı. Gökçay’a çıkış yönünde baskılı asfalt çalışmaları Huzurevi bölgesine kadar tamamlandı ve renklendirme işlemleri bitirildi. Diğer şeritte ise baskılı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca bölgede kesintisiz 4 km’lik bisiklet yolu oluşturuluyor.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra Kirazlıdere bölgesinde altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Taş duvar örülmesine devam ediliyor. Ayrıca bölgede altyapı çalışmaları kapsamında doğalgaz hattı ile enerji hatlarının çekimleri tamamlandı, telekominikasyon çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Isparta Belediyesi tarafından da bölgede kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bölgedeki yapılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.