Aşırı yağışla kayan toprak, ağacın saçaklarını ortaya çıkardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2021 - 13:57, Güncelleme: 30.11.2021 - 10:02
 

Aşırı yağışla kayan toprak, ağacın saçaklarını ortaya çıkardı

Aşırı yağışla kayan toprak, ağacın saçaklarını ortaya çıkardı
Antalya’da aşırı yağış nedeniyle Aksu Çayı’nın kenarında toprak kayması sonucu, bazı ağaçların saçakları ortaya çıktı.Türkiye’nin en önemli sebze meyve üretim merkezi Antalya’da bir haftadır aralıklarla devam eden yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Serik ve Aksu ilçelerinde seralar başta olmak üzere bazı tarım alanları da su altında kaldı. Bölgenin verimli toprakları ise geç gelen yağmurla suya doydu. Boztepe Mahallesi sınırlarından geçen Aksu Çayı kenarındaki bir portakal bahçesinde yoğun yağış nedeniyle çaya doğru toprak kaymaları oldu. Kayan bir toprak nedeniyle kenardaki bir portakal ağacının saçakları ortaya çıktı. Saçağın olduğu bölgede toprağın yaklaşık 1 metre ıslandığı görüldü.
Aşırı yağışla kayan toprak, ağacın saçaklarını ortaya çıkardı
Antalya’da aşırı yağış nedeniyle Aksu Çayı’nın kenarında toprak kayması sonucu, bazı ağaçların saçakları ortaya çıktı.
Türkiye’nin en önemli sebze meyve üretim merkezi Antalya’da bir haftadır aralıklarla devam eden yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Serik ve Aksu ilçelerinde seralar başta olmak üzere bazı tarım alanları da su altında kaldı. Bölgenin verimli toprakları ise geç gelen yağmurla suya doydu. Boztepe Mahallesi sınırlarından geçen Aksu Çayı kenarındaki bir portakal bahçesinde yoğun yağış nedeniyle çaya doğru toprak kaymaları oldu. Kayan bir toprak nedeniyle kenardaki bir portakal ağacının saçakları ortaya çıktı. Saçağın olduğu bölgede toprağın yaklaşık 1 metre ıslandığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.