Atatürk’e Hakaretin Adı Vatana İhanettir

ISPARTA 21.07.2022 - 10:29, Güncelleme: 21.07.2022 - 10:29
 

Atatürk’e Hakaretin Adı Vatana İhanettir

Atatürk’e Hakaretin Adı Vatana İhanettir
Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi, 26’ncı dönem AK Parti Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepki gösterdi. ADD yönetiminden yapılan açıklamada “ Atatürk düşmanı küçük beyinleri kullananları uyarıyoruz: Unutulmamalıdır ki Atatürk’e hakaretin adı vatana ihanettir” dedi. AK Parti 26’ncı dönem Isparta Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepkiler sürüyor. CHP ve İYİ Parti’nin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği’nden de aynı tonda bir tepki açıklaması geldi. ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, yaptığı açıklamada “Ne yazık ki şehrimizden milletvekilliği yapmış Said Yüce 15 Temmuz anması ile ilgili; “# FETÖ avaneleri tarafından bir müddettir dindar kesimlere “CHP eski CHP değil”gibi tehlikeli ve tuzak bir sözü söylettiriyorlar.Chp bal gibi eski chp’dir. 1. Reisin halkı kandırdığı gibi bunlar da benzer seneryolarla kandırmaya çalışıyorlar. SAKIN SAKIN #15Temmuz ‘u unutmayalım.” Şeklinde bir tweet atmış. Milletimizin tertemiz vicdanı, Atatürk’e yapılan bu hadsiz söylemi elbette karşılıksız bırakmayacaktır, ülkemizde her gecen gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve O’nun kazandırdıklarına kinle, nefretle, hınçla yapılan saldırılara şahitlik etmekteyiz. Söz konusu saldırılar, milletimizin ve devletimizin varlığına yöneliktir. Cehaletin ve çıkarcılığın teslim aldığı küçük beyinlerin, zavallı sözcüklerini dikkate almıyoruz. Ülkemizin can alıcı ve yakıcı gündemini değiştirme cabalarının da farkındayız. Fakat Atatürk düşmanı küçük beyinleri kullananları uyarıyoruz: Unutulmamalıdır ki Atatürk’e hakaretin adı vatana ihanettir. Bunun altını tekrar tekrar çiziyoruz. Demokrasimize sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizin Anayasada yazılı niteliklerini korumak için mücadelemizi, yasalar çerçevesinde sürdürmekteyiz. Çözümün Büyük Atatürk’ün manevi liderliğinde ve Atatürkçü̈ Düşünce Sistemi etrafında kenetlenmek olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz" dedi.
Atatürk’e Hakaretin Adı Vatana İhanettir

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi, 26’ncı dönem AK Parti Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepki gösterdi.

ADD yönetiminden yapılan açıklamada “ Atatürk düşmanı küçük beyinleri kullananları uyarıyoruz: Unutulmamalıdır ki Atatürk’e hakaretin adı vatana ihanettir” dedi.

AK Parti 26’ncı dönem Isparta Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepkiler sürüyor. CHP ve İYİ Parti’nin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği’nden de aynı tonda bir tepki açıklaması geldi.

ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, yaptığı açıklamada “Ne yazık ki şehrimizden milletvekilliği yapmış Said Yüce 15 Temmuz anması ile ilgili; “# FETÖ avaneleri tarafından bir müddettir dindar kesimlere “CHP eski CHP değil”gibi tehlikeli ve tuzak bir sözü söylettiriyorlar.Chp bal gibi eski chp’dir. 1. Reisin halkı kandırdığı gibi bunlar da benzer seneryolarla kandırmaya çalışıyorlar. SAKIN SAKIN #15Temmuz ‘u unutmayalım.” Şeklinde bir tweet atmış. Milletimizin tertemiz vicdanı, Atatürk’e yapılan bu hadsiz söylemi elbette karşılıksız bırakmayacaktır, ülkemizde her gecen gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve O’nun kazandırdıklarına kinle, nefretle, hınçla yapılan saldırılara şahitlik etmekteyiz. Söz konusu saldırılar, milletimizin ve devletimizin varlığına yöneliktir. Cehaletin ve çıkarcılığın teslim aldığı küçük beyinlerin, zavallı sözcüklerini dikkate almıyoruz. Ülkemizin can alıcı ve yakıcı gündemini değiştirme cabalarının da farkındayız. Fakat Atatürk düşmanı küçük beyinleri kullananları uyarıyoruz: Unutulmamalıdır ki Atatürk’e hakaretin adı vatana ihanettir. Bunun altını tekrar tekrar çiziyoruz.

Demokrasimize sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizin Anayasada yazılı niteliklerini korumak için mücadelemizi, yasalar çerçevesinde sürdürmekteyiz. Çözümün Büyük Atatürk’ün manevi liderliğinde ve Atatürkçü̈ Düşünce Sistemi etrafında kenetlenmek olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.