Aybatılı'ya teşekkür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2020 - 13:31, Güncelleme: 01.01.2020 - 13:31
 

Aybatılı'ya teşekkür

Milletvekili Özel: Başkan Aybatılı bir markadır, yaptığı hizmetler hala hafızalardadır
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 2019 yılının son gününde Isparta Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aybatılı'ya 41 yılı aşkın hizmeti için teşekkür eden Milletvekili Özel, Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'ya 2019 yılının son gününde önemli bir ziyaret gerçekleşti. Isparta'ya 41 yıl hizmet veren ve kısa bir süre önce Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevini bırakan Başkan Aybatılı'yı AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ziyaret etti. MİLLETVEKİLİ ÖZEL: AYBATILI BAŞKAN TECRÜBENİN ADIDIR Başkan Aybatılı'ya 40 yılı aşkın bir süredir yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Aybatılı başkan tecrübenin adıdır. Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hala hafızalardadır" dedi. Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını kaydeden Milletvekili Özel, "biz kendisinin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isteriz" diye konuştu. MİLLETVEKİLİ ÖZEL: BAŞKAN AYBATILI ISPARTA'YA DAMGA VURMUŞ BİR İSİMDİR Başkan Mehmet Aybatılı'nın Isparta'ya damga vurmuş bir isim olduğuna dikkat çeken Recep Özel, "Marka isimleri kolay kolay çıkartamıyoruz. Çıkmış isimleri de kolay kolay harcamayalım" ifadelerini kullandı. BAŞKAN AYBATILI: ISPARTA'YA HİZMET ETMEK İÇİN İLLA BİR MAKAMA İHTİYAÇ YOK 2019 yılının geride bırakıldığını, 2020 yılına umutlarla girildiğini vurgulayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Aybatılı da, 40 yılı aşkın hizmetini tamamladığını ancak Isparta'ya hizmet için illa bir makama ihtiyaç olmadığını söyledi. Görev yaptığı süreç içerisinde temsil ettiği esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözülmesinde Milletvekili Özel'in büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Aybatılı, Isparta'nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Milletvekili Özel ile birlikte Isparta'ya güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Aybatılı, "hep beraber bu hizmetlerle birlikte anılacağız" dedi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.
Milletvekili Özel: Başkan Aybatılı bir markadır, yaptığı hizmetler hala hafızalardadır

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 2019 yılının son gününde Isparta Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aybatılı'ya 41 yılı aşkın hizmeti için teşekkür eden Milletvekili Özel, Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını söyledi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'ya 2019 yılının son gününde önemli bir ziyaret gerçekleşti.

Isparta'ya 41 yıl hizmet veren ve kısa bir süre önce Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevini bırakan Başkan Aybatılı'yı AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ÖZEL: AYBATILI BAŞKAN TECRÜBENİN ADIDIR

Başkan Aybatılı'ya 40 yılı aşkın bir süredir yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Aybatılı başkan tecrübenin adıdır. Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hala hafızalardadır" dedi.

Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını kaydeden Milletvekili Özel, "biz kendisinin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isteriz" diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÖZEL: BAŞKAN AYBATILI ISPARTA'YA DAMGA VURMUŞ BİR İSİMDİR

Başkan Mehmet Aybatılı'nın Isparta'ya damga vurmuş bir isim olduğuna dikkat çeken Recep Özel, "Marka isimleri kolay kolay çıkartamıyoruz. Çıkmış isimleri de kolay kolay harcamayalım" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AYBATILI: ISPARTA'YA HİZMET ETMEK İÇİN İLLA BİR MAKAMA İHTİYAÇ YOK

2019 yılının geride bırakıldığını, 2020 yılına umutlarla girildiğini vurgulayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Aybatılı da, 40 yılı aşkın hizmetini tamamladığını ancak Isparta'ya hizmet için illa bir makama ihtiyaç olmadığını söyledi.

Görev yaptığı süreç içerisinde temsil ettiği esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözülmesinde Milletvekili Özel'in büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Aybatılı, Isparta'nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Milletvekili Özel ile birlikte Isparta'ya güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Aybatılı, "hep beraber bu hizmetlerle birlikte anılacağız" dedi.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.