Aydınlatma direğine çarpan minibüs yan yattı: 2 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 12:30, Güncelleme: 03.10.2023 - 12:26
 

Aydınlatma direğine çarpan minibüs yan yattı: 2 yaralı

Aydınlatma direğine çarpan minibüs yan yattı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aydınlatma direğine çarpan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Gündoğdu Mahallesinde meydana geldi. Gündoğdu Turizm Merkezi’ne seyir halindeki T.D.’nin kullandığı 07 C 74494 plakalı servis midibüsünün, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjdeki palmiye ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada serviste yolcu olarak bulunan M.D. ve H.İ.B. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Aydınlatma direğine çarpan minibüs yan yattı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aydınlatma direğine çarpan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Gündoğdu Mahallesinde meydana geldi. Gündoğdu Turizm Merkezi’ne seyir halindeki T.D.’nin kullandığı 07 C 74494 plakalı servis midibüsünün, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjdeki palmiye ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada serviste yolcu olarak bulunan M.D. ve H.İ.B. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.