Aziz Çetiner kayıp olarak aranıyor

ISPARTA 05.06.2022 - 14:56, Güncelleme: 05.06.2022 - 14:56
 

Aziz Çetiner kayıp olarak aranıyor

Aziz Çetiner kayıp olarak aranıyor
Isparta’da yaşayan 18 yaşındaki Aziz kayıplara karıştı. Lise  son sınıf öğrencisi Aziz Çetiner, dün sabah okulunda deneme sınavına girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Polise kayıp ihbarında bulunan aile her yerde oğlunu arıyor. Aziz Çetiner dün kayıplara karıştı. Kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi ise Aziz Çetiner’i görenlerin polise ihbarda bulunmasını istedi.  
Aziz Çetiner kayıp olarak aranıyor

Isparta’da yaşayan 18 yaşındaki Aziz kayıplara karıştı.

Lise  son sınıf öğrencisi Aziz Çetiner, dün sabah okulunda deneme sınavına girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Polise kayıp ihbarında bulunan aile her yerde oğlunu arıyor.

Aziz Çetiner dün kayıplara karıştı. Kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi ise Aziz Çetiner’i görenlerin polise ihbarda bulunmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.