Bağlar’daki 2 sokakta kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor

ISPARTA 21.11.2022 - 10:32, Güncelleme: 21.11.2022 - 10:32
 

Bağlar’daki 2 sokakta kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor

Bağlar’daki 2 sokakta kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor
Bağlar Mahallesi 2731 ve 2735 Sokakta yaklaşık 40 yıllık kanalizasyon ve içme suyu hattı Isparta Belediyesi tarafından yenileniyor. Çalışmalarda mevcutta bulunan 200 çap genişliğe sahip kanalizasyon boru hattı 300 çap genişliğe ulaştırılıyor. Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce şehrin altyapısı gözden geçiriliyor. Yeni yapılaşma yerlerinde kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu gibi altyapı çalışmaları aralıksız devam ederken, yıllardır eskiyen ve değiştirilmeyen hatlar da yenileniyor. Bu kapsamda Bağlar Mahallesi 2731 ve 2735 Sokakta yaklaşık 40 yıldır değiştirilmeyen ve eskiyen kanalizasyon ile içme suyu hattı yenileniyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ilk olarak bölgedeki kanalizasyon hatları yenilendi. Mevcutta bulunan 200 çap genişliğe sahip kanalizasyon hattı 300 çap genişliğe ulaştırıldı. Kanalizasyon hattının yenilenmesinin ardından bölgedeki içme suyu hattı da değiştirilecek. Tüm bu çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğünce kazı yapılan bölgede asfaltlama yapılacak.    
Bağlar’daki 2 sokakta kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor

Bağlar Mahallesi 2731 ve 2735 Sokakta yaklaşık 40 yıllık kanalizasyon ve içme suyu hattı Isparta Belediyesi tarafından yenileniyor. Çalışmalarda mevcutta bulunan 200 çap genişliğe sahip kanalizasyon boru hattı 300 çap genişliğe ulaştırılıyor.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce şehrin altyapısı gözden geçiriliyor. Yeni yapılaşma yerlerinde kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu gibi altyapı çalışmaları aralıksız devam ederken, yıllardır eskiyen ve değiştirilmeyen hatlar da yenileniyor. Bu kapsamda Bağlar Mahallesi 2731 ve 2735 Sokakta yaklaşık 40 yıldır değiştirilmeyen ve eskiyen kanalizasyon ile içme suyu hattı yenileniyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ilk olarak bölgedeki kanalizasyon hatları yenilendi. Mevcutta bulunan 200 çap genişliğe sahip kanalizasyon hattı 300 çap genişliğe ulaştırıldı. Kanalizasyon hattının yenilenmesinin ardından bölgedeki içme suyu hattı da değiştirilecek. Tüm bu çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğünce kazı yapılan bölgede asfaltlama yapılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.