Bahçeli’den EYT ve Asgari Ücret Çağrısı

16.11.2021 - 19:25, Güncelleme: 16.11.2021 - 19:25
 

Bahçeli’den EYT ve Asgari Ücret Çağrısı

Bahçeli’den EYT ve Asgari Ücret Çağrısı
MHP Lideri Devlet Bahçeli Asgari ücretliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lileri sevindirecek önemli açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT ve asgari ücret ile ilgili hükümete çağrıda bulundu. Bahçeli, “”EYT sorunu çözülerek gündemden çıkarılmalıdır. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın da enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir. İnsanların haklı taleplerini karşılamak bizim zorunluluğumuzdur” dedi. “EYT SORUNU ÇÖZÜLECEK” Vatandaşların merakla beklediği asgari ücret zammına, EYT ve 3600 ek gösterge konusuna da değinen Bahçeli, “Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis’te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 ek göstergenin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz.
Bahçeli’den EYT ve Asgari Ücret Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli Asgari ücretliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lileri sevindirecek önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT ve asgari ücret ile ilgili hükümete çağrıda bulundu. Bahçeli, “”EYT sorunu çözülerek gündemden çıkarılmalıdır. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın da enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir. İnsanların haklı taleplerini karşılamak bizim zorunluluğumuzdur” dedi.

“EYT SORUNU ÇÖZÜLECEK”
Vatandaşların merakla beklediği asgari ücret zammına, EYT ve 3600 ek gösterge konusuna da değinen Bahçeli, “Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis’te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 ek göstergenin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.