Bahçeşehir Isparta Koleji Yine damgasını vurdu

ISPARTA 26.07.2022 - 10:37, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:37
 

Bahçeşehir Isparta Koleji Yine damgasını vurdu

Bahçeşehir Isparta Koleji Yine damgasını vurdu
Bahçeşehir İsparta Koleji üniversite sınavlarında bireysel ve kitlesel başarısı ile her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime damgasını vurdu. Bahçeşehir Isparta Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın, üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan öğrencilerine plaket verdi ve tebrik etti. Özaydın, öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek;"BAHÇEŞEHİR ISPARTA KOLEJİ olarak her yıl hem bireysel hemde kitlesel başarıda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda farkımızı gösterdik. Sizlerle, bütün öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, velilerimizle ve bütün ekibimizle gurur duyuyorum. Vatanına- milletine yararlı gençler olmanız bizim için çok önemli. Eğitimin ülkenizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Buna göre çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Bahçeşehir Koleji olarak bundan sonrada çok daha onemli başarılara imza atacağız" dedi. Özaydın, daha sonra öğrencilere teşekkür ederek paketlerini verdi.
Bahçeşehir Isparta Koleji Yine damgasını vurdu

Bahçeşehir İsparta Koleji üniversite sınavlarında bireysel ve kitlesel başarısı ile her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime damgasını vurdu. Bahçeşehir Isparta Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın, üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan öğrencilerine plaket verdi ve tebrik etti. Özaydın, öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek;"BAHÇEŞEHİR ISPARTA KOLEJİ olarak her yıl hem bireysel hemde kitlesel başarıda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda farkımızı gösterdik. Sizlerle, bütün öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, velilerimizle ve bütün ekibimizle gurur duyuyorum.

Vatanına- milletine yararlı gençler olmanız bizim için çok önemli. Eğitimin ülkenizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Buna göre çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Bahçeşehir Koleji olarak bundan sonrada çok daha onemli başarılara imza atacağız" dedi.

Özaydın, daha sonra öğrencilere teşekkür ederek paketlerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.